Werken aan werkgeluk
Daar helpen wij je bij

Beste Opleider van Nederland

Wij geloven dat het beste in mensen naar boven komt als ze zich erkend voelen, vertrouwen krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Daarom helpen wij op individueel niveau mensen hun sterke kanten te ontdekken en uitdagingen te overwinnen. Op team- en organisatieniveau ondersteunen we daarnaast bij het creëren van een positieve bedrijfscultuur, waarin medewerkers zich thuis voelen, gemotiveerd zijn en hun kwaliteiten gebruiken.

Geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm

Werkgeluk binnen organisaties vergroten

Wil je weten via welke factoren je het werkgeluk van medewerkers vergroot, bijvoorbeeld omdat je hier als HR-medewerker of leidinggevende invloed op kunt uitoefenen? En wil je (laten) onderzoeken hoe gelukkig jouw medewerkers momenteel zijn? Bij ICM helpen we je daar graag bij. Onze consultants zijn geaccrediteerd door Performance Happiness om diverse wetenschappelijk onderbouwde interventies en tools in te zetten. Daarnaast zijn wij door Great Place to Work verkozen tot een van de Best Workplaces van Nederland. Gevoed door praktijkervaring, de wetenschap en een passie voor werkgeluk staan wij voor je klaar om ook bij jou op de werkvloer te werken aan een positieve organisatiecultuur. Bekijk meer informatie.

Je eigen werkgeluk vergroten

Wil je op dagelijkse basis meer plezier, motivatie en voldoening ervaren in je werk? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Op deze pagina bundelden we al onze tips en tools om je op weg te helpen: van een test om je sterke kanten te ontdekken tot inspiratieartikelen, trainingen die je helpen uitvinden wat je gelukkig maakt en loopbaanbegeleiding.

Aan de slag als werkgelukdeskundige

In onze opleiding Werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) doe je de nieuwste inzichten rondom werkgeluk op. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat is werkgeluk? En welke rol speelt werkgeluk in organisaties? Daarnaast krijg je tools aangereikt waarmee je organisaties gelukkig(er) maakt. Aan praktijkvoorbeelden geen gebrek, want tijdens elke bijeenkomst krijg je een gastcollege van een werkgelukkige organisatie.

Slide 1 of 0

Het ontwikkelen van talent maakt de wereld mooier

Als je je kunt ontwikkelen, doet waarin je gelooft en werkt bij een organisatie waar je trots op bent, raak je betrokken en bevlogen. Het resultaat is een positieve impact op je eigen leven én op dat van anderen. Wij zijn ervan overtuigd dat je meer kunt dan je denkt. Er zijn altijd kansen om te dromen, te leren, te verdiepen, het avontuur aan te gaan en van betekenis te zijn voor een ander. Ook wanneer dat moeilijk lijkt. Wij staan hierbij naast je als partner, mentor en begeleider.