Individueel begeleidingstraject - loopbaancoaching bij ICM

Over ICM opleidingen & trainingen - Onze belofte

Beste Opleider van Nederland

Bij ons verander je ook …

Een training of opleiding volgen, kun je bij iedereen. Waarom zou je dit bij ons doen? Omdat wij je een belofte doen: bij ons verander je ook.

Met meer kennis en vaardigheden, weet je meer en groeit je zelfvertrouwen. Het gevolg? Betere prestaties en meer (werk)plezier.

Jij wilt leren op jouw voorwaarden, in jouw tempo en op basis van jouw talent. Kortom, wat jij zoekt is een maattraject voor jou, jouw team of jouw organisatie. Een proces dat aansluit bij jouw behoeften en dagelijks wordt gevoed met inspiratie, waardering en …. persoonlijke begeleiding.

Resultaatgericht

ICM geeft je dit. Vanzelfsprekend doen we dit tijdens onze trainingen en opleidingen, die afwisselend, interactief en resultaatgericht zijn. Maar inspireren, waarderen en persoonlijk begeleiden doen we ook voorafgaand en na afloop. Dan luisteren we naar je, houden we je een spiegel voor, dagen we je uit met ervaringen van anderen, maar helpen we je ook met handige tips, opzienbarende filmpjes en fantastische lezingen. Want ook in onze persoonlijke begeleiding is alles gericht op jouw verandering, jouw groei. Dat is onze belofte. Aan jou.

Benieuwd hoe we dit concreet aanpakken? Dat lees je hier in onze werkwijze.