Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat verder dan het aanbieden en verzorgen van hoogwaardige opleidingen en trainingen. ICM wil mensen inspireren en aanzetten tot het laten groeien van een (nog) betere wereld. De sociale verantwoordelijkheid die we als organisatie voelen uiten we op de volgende vlakken:

4YoungPeople

Groei en persoonlijke ontwikkeling staan voor ons centraal. Om vooral jonge mensen hierin een extra stimulans te geven, hebben we in 2007 4YoungPeople opgericht. Deze stichting organiseert laagdrempelige cursussen en workshops. Dit doet 4YoungPeople al 10 jaar met veel succes. Duizenden toekomstige leiders hebben al gebruik gemaakt van deze inspirerende leeromgeving.

Non-profit

ICM steunt verschillende maatschappelijke projecten en organisaties die zich ook inzetten voor de ontwikkeling van mensen. Wij sponsoren jaarlijks diverse non-profit projecten, waaronder Cycle for Hope, Challenge Day, Mountain Child Care en 4YoungPeople. Daarnaast organiseren we ook seminars over uiteenlopende onderwerpen. Bij al deze evenementen en activiteiten staat laagdrempeligheid centraal, zowel in bereikbaarheid en toegankelijkheid als in prijzen en tarieven.

Plezier

Great Place to Work®: Geef mensen een omgeving die hen inspireert en motiveert: al twee jaar op rij staat ICM op nummer 2 op de lijst van Great Place to Work®. Wij gunnen onze medewerkers dat ze met plezier naar hun werk gaan en daar de uitdagingen ontmoeten waarvan ze groeien. We inspireren onze medewerkers en trainers met allerlei activiteiten, zoals ICM Talks, maandelijkse borrels, sportevenementen en persoonlijke attenties. We vieren successen samen en leren van onze fouten.