Ontbijtsessie - Week van de Waardering

Waardering doet wonderen. Het vergroot zelfvertrouwen, helpt talenten te ontdekken, motiveert én geeft werkplezier. Zowel voor de ontvanger als voor de gever van waardering, want ook geven maakt gelukkig. Genoeg redenen dus om de Week van de Waardering in het leven te roepen. 

Hoe werkt de Week van de Waardering?

Doe je mee met onze Week van de Waardering, dan krijg je gratis een Waarderingsbox met alle benodigdheden om bij jou op de werkvloer waardering te uiten. De box bestaat uit stiften, uitleg en kaarten die je kunt ophangen op een gezamenlijke plek, bijvoorbeeld waar jullie lunchen of in een centrale gang. Op deze kaarten kunnen collega’s voor elkaar complimenten achterlaten. Na de Week van de Waardering geniet iedereen van een persoonlijke kaart vol waardering.

Wat gebeurt er tijdens deze ontbijtsessie?

Tijdens de ontbijtsessie krijg je – onder het genot van een lekker ontbijtje – uitleg over hoe je de Week van de Waardering kunt introduceren en stippen we diverse onderwerpen omtrent werkgeluk aan. We beantwoorden graag je vragen over werkgeluk en je krijgt een kijkje in de keuken bij ons op de werkvloer als Great Place to Work.

Heb je nog geen box aangevraagd? Dan kun je dat doen via deze link. Tijdens deze sessie zullen ook een aantal boxen klaar liggen.

Lieke Bosch en Lieke Meinema

Lieke Bosch en Lieke Meinema zullen deze sessie verzorgen. Lieke Bosch is HR-manager bij ICM. Ze verricht veel werk rondom het jaarlijkse organisatieonderzoek van Great Place to Work en de implementatie van de daaruit voortvloeiende verbeterpunten. Lieke Meinema is als proceseigenaar/coördinator verantwoordelijk voor de planning en locaties van onze opleidingen en trainingen. Daarnaast heeft ze als projectcoördinator de Week van de Waardering opgetuigd.

Plaats & datum

De ontbijtsessie vindt plaats op ons ICM kantoor in Utrecht op dinsdag 17 september van 08.00u tot 09.30u. De inloop is vanaf 07.45u.

ICM opleidingen & trainingen
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Open hier de locatie in Google Maps.

Investering

We geloven dat je samen verder komt en delen daarom graag kosteloos onze kennis en ervaringen met je.

Inschrijven