Leerpaden Leiderschap & Management

Op deze pagina vind je de leerpaden binnen de categorie Leiderschap & Management die je op weg helpen naar een toekomstige functie of de verdieping op te zoeken binnen je huidige functie.

Een leerpad is een uitgekiende combinatie van verschillende opleidingen en/of trainingen. Hiermee werk je gericht aan de verbreding of juist verdieping van je huidige rol of werk je naar een nieuwe rol.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie en persoonlijk advies? We zijn te bereiken op 030 – 29 19 888 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur of laat hier je vraag achter.

Ik wil me als leidinggevende ontwikkelen

Als leidinggevende heb je een doorslaggevende invloed op de kwaliteit en successen van de organisatie. Belangrijke taken die hieraan bijdragen zijn: het motiveren van je medewerkers, het organiseren van bedrijfsprocessen en samen met je team zorgen dat bedrijfsdoelstellingen worden bereikt.

Competenties:
Besluitvaardig | Delegeren | Leiderschap | Luisteren

Leerpad:
Dit leerpad bestaat uit 2 cursussen: De Startende Manager en Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden. Door het volgen van dit leerpad bouw je relevante kennis en vaardigheden op die zorgen voor een stevig fundament voor jouw ontwikkeling als leidinggevende. Het volgen van deze cursussen is een advies en bieden we aan als hulpmiddel om de volgende stap te zetten in je loopbaan.

Slide 1 of 0

Ik wil people manager worden

Als people manager heb je oog voor de individuele behoeften en drijfveren van je medewerkers én van het team. Je zorgt voor een veilige werkomgeving waarin waardering, ontwikkeling en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Competenties:
Luisteren | Sensitiviteit | Samenwerken | Onderhandelen | Sociaal

Leerpad:
Het leerpad naar de rol als people manager bestaat uit 4 cursussen: Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden, Teamontwikkeling: werken met de onderstroom, Deep Democracy en Ontwikkelingsgericht Leidinggeven. Door het volgen van dit leerpad bouw je relevante kennis en vaardigheden op die zorgen voor een stevig profiel om people manager te worden. Het volgen van deze cursussen is een advies en bieden we aan als hulpmiddel om de volgende stap te zetten in je loopbaan.

Slide 1 of 0

Ik wil senior verandermanager worden

Als senior verandermanager ben je binnen een organisatie verantwoordelijk voor een soepel verloop van verschillende bedrijfstransformaties. Je zorgt voor goede voorbereiding, begeleiding en ondersteuning van individuen om veranderingen binnen de organisatie succesvol te laten zijn.

Competenties:
Overtuigingskracht | | Resultaatgericht | Communicatie | Flexibel

Leerpad:
Het leerpad naar de rol als senior verandermanager bestaat uit 3 cursussen: Hoger Management (post-hbo), Verandermanagement en Leidinggeven aan verandering. Door het volgen van dit leerpad bouw je relevante kennis en vaardigheden op die zorgen voor een stevig profiel om senior verandermanager te worden. Het volgen van deze cursussen is een advies en bieden we aan als hulpmiddel om de volgende stap te zetten in je loopbaan.

Slide 1 of 0