Persoonlijke effectiviteit

Wat is Persoonlijke Effectiviteit?

Persoonlijke Effectiviteit bestaat uit twee woorden. Het woord ‘persoonlijke’ staat op de eerste plaats en wordt in het woordenboek uitgelegd als die of dat bij een bepaalde persoon hoort. Het woord ‘effectief’ wordt omschreven als doeltreffend, met de bedoelde, gunstige uitwerking.

Persoonlijke Effectiviteit gaat om het optimaal besteden van de beschikbare tijd in je werk en privé leven. Het houdt in dat je de dingen doet waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Persoonlijke Effectiviteit is daarom voor elk mens anders. Beïnvloedingsfactoren zijn stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communicatie en time management.

Waar krijg jij energie van? Zodra je dat weet kun je daar je aandacht geven en deze dingen krachtiger inzetten.

Kennisvideo

Bekijk onderstaande ICM Kennisvideo over persoonlijke effectiviteit. Na het bekijken van de video weet je wat de vier belangrijkste elementen zijn die persoonlijke effectiviteit versterken volgens de theorie van Marshall Goldsmith.

 

Direct aan de slag?

In de training Persoonlijke Effectiviteit in 5 maanden leer je hoe je je kwaliteiten en talenten echt tot hun recht kunt laten komen. Je analyseert jezelf, verdiept je in je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en gaat aan de slag met je assertiviteit, stressmanagement en persoonlijke houding.

Vragen over dit onderwerp?

We helpen je graag met een persoonlijk advies over welke opleiding of training het beste bij je past. Maar ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze adviseurs.

Wij zijn te bereiken op 030 - 29 19 888 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie kan je ook de ICM Brochure bestellen

brochure