Online Onboarding Bingokaart

Het aan boord brengen van een nieuwe medewerker en hem of haar ‘integreren’ in de organisatie noemen we ook wel onboarding. Nu heel Nederland massaal thuiswerkt, vindt dit onboardingsproces noodgedwongen op afstand plaats.

Online variant van onze inwerk-bingokaart

Dit proces is op afstand natuurlijk net zo belangrijk als op kantoor, daarom ontwikkelden we een online variant van onze inwerk-bingokaart als onderdeel van dat proces. Elke nieuwe medewerker die in dienst komt krijgt deze bingokaart om wegwijs te worden in de organisatie. Heb je de bingokaart volledig ingevuld? Dan kun je jezelf een echte ICM’er noemen!

Hieronder delen we onze bingokaart ter inspiratie.

Training – Optimale Online Onboarding in jouw organisatie

Behoefte aan begeleiding bij het vormgeven van jouw online onboardingproces? In de training Online Onboarding leer je hoe je medewerkers op afstand kennis laat maken met de organisatie en de cultuur én een gevoel van verbondenheid bewerkstelligt.

Bekijk de training

 ICM Bingokaart - Online Onboarding

Wil je nog meer details over ons onboardingproces of wil je met ons sparren over onboarding in jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze HR-adviseur Mariëlle van Wieringen is bereikbaar via werken@icm.nl.