Quickscan workshop: Impactvolle leertrajecten creëren met een Transferplan

Hoe zorgen we ervoor dat leertrajecten goed landen op de werkvloer en leiden tot de gewenste gedragsverandering? Hoe richten we leerinterventies zó in, dat prestaties zichtbaar en meetbaar verbeteren? Met onze Transfer Quickscan workshop helpen we je het antwoord te vinden op deze vragen. Onder begeleiding van een van onze Learning & Development experts, breng je in kaart wat er nodig is om de transfer van leerinterventies in jouw organisatie te verhogen.

Gebruik de 7 succesfactoren van het ICM Transfermodel voor...

  • Een verhoogd leerrendement van trainingen
  • Een blijvende gedragsverandering op de werkvloer
  • Meer plezier, motivatie en een fijnere samenwerking
  • Wanneer is deze workshop relevant?

    Je wilt het rendement van een leertraject vergroten en bent op zoek naar handvaten en structuren om te evalueren waar verbeterpunten liggen.

  • Waarom deze workshop?

    Op basis van literatuuronderzoek en analyses van vele praktijkervaringen formuleerden wij 7 factoren die samen de mate van gedragsverandering en prestatieverbetering na leerinterventies bepalen. Dit zijn knoppen waar we als het ware aan kunnen draaien om de transfer van de leersituatie naar de werkplek te vergroten. De 7 factoren brengen we samen in het ICM Transfermodel©. In deze workshop doorlopen we de 7 factoren en beoordelen we aan de hand van de Quickscan op welke van deze vlakken kan worden verbeterd.

    Organisaties die werken met dit model ervaren stuk voor stuk enorme rendementsverbetering van leren. Niet alleen in meetbare gedragsverandering en prestaties, maar ook op het gebied van samenwerking, plezier en motivatie.

  • Hoe lang duurt deze workshop?

    Voorafgaand aan de workshop vragen we jullie om de Quickscan in te vullen. In een workshop van 3 uur doorlopen we gezamenlijk de resultaten. Indien er meer tijd en afstemming met andere afdelingen nodig is om inzichten te verwerken, kan er een tweede sessie van 3 uur worden gepland.

  • Wie kunnen deelnemen?

    Je kunt deze workshop samen met je L&D collega’s volgen, maar je kunt ook interne stakeholders van bijvoorbeeld HR betrekken.

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met je vaste aanspreekpunt binnen ICM of laat je gegevens hieronder achter.

Meer informatie over Transfer

Bekijk op onze overzichtspagina meer informatie en al onze diensten op het gebied van transfer. Je vindt hier bijvoorbeeld:

  • De 7 succesfactoren van Transfer
  • De Transfer Quickscan, die dient als reflectietool en handvatten geeft om actie te ondernemen
  • De training ‘Rendement van trainingen meten en verhogen’