Eerste hulp bij leidinggeven op afstand: 10 tips

Flexibel leren in 2022: zo ziet dat eruit

Op afstand dichtbij in de 1,5 meter-samenleving

Op 1,5 meter afstand én online staat ICM voor je klaar

Covid-19 heeft wereldwijd grote gevolgen waardoor organisaties met nieuwe uitdagingen te maken krijgen. Door mee te bewegen, te leren en te ontwikkelen anticipeer je op de nieuwe situatie. ICM helpt je daarbij als jouw flexibele leerpartner en expert op het gebied van online leren. Juist in deze onzekere tijd staan we voor je klaar.
.
Alles op een rijtje

 • Verhoogde impact door combinatie van online en offline leren
 • Van virtuele intervisiesessies tot laagdrempelige interventies
 • Ontvang Learning & Development advies op maat
 • Virtual classrooms en e-learnings

  We verzorgen onze opleidingen en trainingen ook op afstand in onze virtual classroom. Op deze manier brengen we medewerkers eenvoudig en snel samen om aan nieuwe kennis en inzichten te werken. Moeilijke (telefoon)gesprekken of nieuwe gedragingen oefenen we online met trainingsacteurs. Ter aanvulling bieden we laagdrempelige e-learnings voor snelle en efficiënte kennisoverdracht.

 • Consultancy

  Ontvang (learning & development) advies over hoe je in jouw organisatie leren en ontwikkelen zelf vormgeeft. We helpen je om op eigen benen te staan en ondanks een klein(er) budget te blijven leren en ontwikkelen.

 • (Team)coaching en trainingen

  Waar en wanneer dat uitkomt bieden we klassikale trainingen en (team)coaching op maat aan. Bijvoorbeeld om aan specifieke leerwensen en -doelen in teams te werken of de onderlinge samenwerking te verbeteren.

 • Intervisiesessies

  Via intervisiesessies brengen we medewerkers met soortgelijke uitdagingen onder begeleiding van een expert of coach samen. De deelnemers ontvangen advies en leren van en met elkaar door ervaringen uit te wisselen.

 • Direct aan de slag met korte interventies

  In tijden van onzekerheid is het moeilijk te voorzien in hoeverre leertrajecten nodig en haalbaar zijn. Daarom bieden we flexibel af te nemen pakketten aan, bestaande uit eenmalige consultancy, korte interventies, coaching, laagdrempelige werksessies en trainingen. We plannen per sessie waarna je het pakket voordelig verder uitbreidt.

Maak kennis met onze virtual classroom

Twijfel je nog over het nut van online trainingen voor jouw organisatie? Vraag dan een gratis proefsessie aan.

Nieuwe uitdagingen, nieuwe trainingen

Veel organisaties worstelen met vergelijkbare uitdagingen: van onzekerheid over de continuïteit tot samenwerken, leidinggeven of projectmanagement op afstand. Hoe ga je hiermee om? Wij ontwikkelden een passend opleidingsprogramma dat we voor jou op maat verzorgen.
Bekijk ons 'werken op afstand' opleidingsaanbod

Impactvol én verantwoord

De gezondheid van onze medewerkers, trainers, klanten en cursisten is onze hoogste prioriteit. Daarom voeren we onze trainingen en ontwikkeltrajecten met extra veel zorg uit. We denken in leermogelijkheden die impactvol en verantwoord zijn.
Lees meer over onze maatregelen

We volgen de richtlijnen van het RIVM en waarborgen veiligheid, inspiratie en leerrendement.

✓  Kleinere groepen dan voorheen
✓  Aangepaste oefeningen en werkvormen
✓  Maatregelen op de trainingslocatie en in de logistiek
✓  Deelnemers, trainers, coaches en consultants met verkoudheidsklachten blijven thuis

Vindt de training, coaching of consultancy plaats op jullie eigen locatie, dan denken we graag mee over hoe we dit zo verantwoord mogelijk kunnen vormgeven.

Slide 1 of 0

Geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm

Onze mensen