Afgelopen 5 jaar Beste Opleider van Nederland

In december 2018 is ICM voor het vijfde jaar op rij door onafhankelijk onderzoek verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Het onderzoek is door Springest gehouden onder cursisten van diverse opleidingsinstituten, personeelopleiders en trainers van Nederland. Onze opleidingen zijn beoordeeld door middel van cijfers en het aantal ervaringen op Springest.nl, een vergelijkingssite met ruim 200.000 trainingen van meer dan 5.000 verschillende aanbieders.

Het onderzoek benadrukt waarin wij extra goed in presteren. Zo scoren we hoog op de balans tussen theorie en praktijk, het sterke maatwerk, het enthousiasme van onze docenten en het contact met de organisatie.

Resultaat, inspiratie en betekenis

Bij ICM opleidingen & trainingen staan drie pijlers centraal: kwaliteit, betekenis en inspiratie. In de praktijk betekent dit dat we ons inzetten om je te prikkelen via kwalitatief hoogwaardige opleidingen en trainingen, events en inspirerende content. Ons doel is persoonlijke en zakelijke groei, met échte impact op je dagelijks leven. Dit zien we graag gepaard gaan met een lach, want we vinden het niet alleen belangrijk dat je stappen zet, maar ook dat je daaraan plezier beleeft.

We doen wat we beloven en we streven er elke dag naar om het nog een stapje beter te doen dan de dag ervoor. Op deze pagina vind je onze keurmerken, gecertificeerde diploma’s en kwaliteit.