ICM Werkgelukbingo – Een kaart vol met acties die je werkgeluk vergroten

Waarom?

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Daarom vieren in totaal 28 landen van 23 t/m 27 september 2019 de Week van het Werkgeluk. Ter ere van deze week maakten wij de ICM Werkgelukbingokaart: een kaart vol met acties die je werkgeluk vergroten. Deze is gebaseerd op de 7 succesfactoren van werkgeluk die wij formuleerden vanuit onze ervaring als officiële Great Place to Work.

Wat?

Misschien zijn sommige acties op de bingokaart voor jou dagelijkse kost, terwijl andere acties je op ideeën brengen. We hopen met deze kaart je te inspireren nieuwe dingen uit te proberen die je hopelijk veel plezier, verbinding en groei in je werk opleveren. Het ultieme doel? Dat werkgeluk voor heel Nederland de normaalste zaak van de wereld wordt!

Hoe?

Hoe gebruik je deze kaart nu? Het introduceren van deze kaart op de werkvloer is een mooie manier om gezamenlijk te laten zien dat werkgeluk op de kaart staat. Letterlijk! Geen beter moment om deze kaart in te wijden dan tijdens de Week van het Werkgeluk. Roep een contest in het leven, op teamniveau of misschien zelfs organisatiebreed, en ga voor de overwinning. Wie voert binnen een bepaald aantal weken de meeste acties uit? Vier jullie resultaten gezamenlijk met een knaller van een borrel of feest!

Download de ICM Werkgelukbingo via deze link.

De ICM Werkgelukbingo voor meer geluk in je werk

Bekijk icm.nl/werkgeluk voor meer geluk in je werk.