ICM is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland!

ICM opleidingen & trainingen is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Voor deze verkiezing beoordeelde het Nederlandse publiek opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact. Naast het winnen van de hoofdprijs werd ICM ook als beste opleider beoordeeld in de categorie ‘Onderwijs & Zorg’.

De verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’ werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. De prijs werd op 18 december uitgereikt en werd georganiseerd door opleidingsvergelijker Springest, Klantenvertellen.nl en het NBC Congrescentrum. Alle personeelsopleiders en trainingsinstituten kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel.

Deelnemers beoordelen de opleidingen en trainingen van ICM structureel van een hoog niveau. Hierdoor zullen we ook in 2015 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ blijven dragen. Wij willen iedereen die ons de afgelopen weken heeft beoordeeld hartelijk danken!

Benieuwd naar het verhaal en de gezichten achter ICM?

 

Interesse om te starten met een opleiding of training van ICM?

Vraag hier onze brochure aan!

De brochure van ICM.

Om het voor jou makkelijker te maken kunnen wij telefonisch contact met je opnemen. Onze studieadviseurs zitten er speciaal voor jou om je vragen te beantwoorden of inschrijvingen te noteren. We kunnen jou op die manier tijd en geld besparen. In dit formulier kun je jouw gegevens invullen. We bellen je zo snel mogelijk terug na ontvangst van je aanvraag.