ICM voor het derde jaar op rij Beste Opleider van Nederland

Voor het derde jaar op rij verkiest Nederland ICM Opleidingen & trainingen als Beste Opleider van Nederland. Een resultaat waar we héél trots op zijn, in het bijzonder omdat specifiek zowel HR(D) professionals als managers ons gewaardeerd hebben als beste instituut van Nederland.

Cursisten hebben voor deze verkiezing hun opleiders beoordeeld op basis van inhoud, trainers, organisatie en contact. Hun oordeel werd afgelopen donderdag 10 december bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de derde verkiezing van De Beste Opleider van Nederland, georganiseerd door Springest, Klantenvertellen.nl en Princess hotel collection. Alle personeelsopleiders en trainingsinstituten in Nederland kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën.

Beste Opleider voor HR en Management

ICM is als beste beoordeeld in de categorie HR(D) en Management. Emile Langerak, afdelingsmanager binnen ICM: “Wij zijn daar heel blij mee en trots op omdat juist HR(D)’ers en managers een goede vergelijking kunnen maken tussen alle aanbieders. In veel gevallen zijn zij verantwoordelijk voor de selectie en inkoop van opleidingen en trainingen voor alle medewerkers in een organisatie.”

Samen kom je verder

ICM zal net als in 2014 en 2015 in 2016 de titel Beste Opleider van Nederland dragen. Dat hebben we bereikt met onze cursisten, docenten en al onze medewerkers. Daarom hebben we ook aan een paar van hen gevraagd wat zij er van vinden dat we deze prijs hebben gewonnen.

CursDeelnemerist: “Ondersteuning die ik nodig had”

Naomi Spiekerman, cursist Personeelsmanagement: “ICM is terecht de Beste Opleider. Ik heb een goede opleiding kunnen volgen bij ICM en heb echt de ondersteuning gekregen die ik nodig had. Van mijn trainer Irma Kop, die echt weet waar ze het over heeft, maar ook vooraf in het adviescentrum. Het advies was echt bedoeld om mij te helpen en niet om iets te verkopen. En als je in de knoei komt met je opleidingsdata is een inhaalles ook zo geregeld.”

Inc14-573--427zwompany klant: “ICM luistert naar de vraag van de klant”

Odette Broeke senior adviseur HR van De Unie: “Ik vind het heel leuk voor jullie. Veel collega’s hebben een opleiding bij ICM gevolgd en ikzelf ook. Onze ervaring is telkens positief. Daarbij zijn de maatwerk opleidingen echt op maat en passend bij de organisatie. Mijn contact met ICM is heel goed. Ik merk dat er goed wordt geluisterd naar de vraag en behoefte van de klant.”

HansDocent: “Focus op persoonlijke doelen”

Hans Zeilstra, docent Management en Leiderschap: “Eerlijk gezegd ben ik niet verrast. ICM was al twee jaar op rij Beste Opleider van Nederland en dat komt volgens mij doordat we authentiek zijn en luisteren naar de cursist. Het lesprogramma is een middel, geen doel. Als ik voor een groep sta kijk ik naar wat de persoonlijke doelen zijn van de cursisten. Dat is vervolgens waar ik me op richt. De enthousiaste reacties zijn altijd heel erg leuk, die blijven komen.”

JettieProgrammamanager: “Op de ICM Kennisparade ontmoeten we elkaar”

Jettie de Vos, programmamanager Personeelsmanagement: “Ik ben super blij. Het is heel fijn om te zien dat onze cursisten onze opleidingen zo waarderen. Om onze opleidingen aan te laten sluiten op de behoefte van de cursist houden we bij ICM goed in de gaten wat er speelt in de markt. We zoeken de klant ook op, bijvoorbeeld door een eigen Kennisparade te organiseren voor HR medewerkers waar we ervaringen uitwisselen met de klant en workshops geven. Op zo’n event ontmoeten we elkaar. Met betrokkenheid en samenwerking, zorgen we ervoor dat opleidingen relevant zijn en actueel blijven.”

Derde jaar op rij

Cursisten beoordelen de opleidingen en trainingen van ICM structureel van een hoog niveau. De afgelopen twee jaar sleepten we de hoofdprijs in de wacht en in 2014 werd ICM daarnaast ook beoordeeld als Beste Opleider in de categorie Onderwijs & Zorg. In 2013 werd benadrukt dat ICM hoog scoort op de balans tussen theorie en praktijk, het sterke maatwerk, het enthousiasme van docenten en het contact met de organisatie.

We bedanken al onze cursisten voor deze mooie waardering en ook komend jaar gaan we deze bijzondere erkenning meer dan waar maken!