Even voorstellen… Dit is Tim!

Tim de Rooij is onze nieuwe Business Developer! In november 2018 startte hij in een topparttimerfunctie in het Adviescenter en nu is hij vast bij ICM in dienst. 

Wat ga je doen bij ICM?

“Sinds begin dit jaar houd ik me als Business Developer bezig met uiteenlopende zaken die allemaal bijdragen aan zowel de ontwikkeling van onze eigen organisatie, als die van het werkveld van trainen en opleiden. Zo houd ik mij bezig met onderzoek naar certificeringen voor bijvoorbeeld onze post-hbo trajecten, om zo de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen te waarborgen. Daarnaast zal ik het voortouw nemen in teams om subsidieregelingen zoals NL Leert Door, SLIM en STAP goed te implementeren. Deze regelingen gaan ervoor zorgen dat iedereen in Nederland zich kan blijven ontwikkelen.”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Mijn wens om iedereen te helpen in hun ontwikkeling is jaren geleden ontstaan, toen ik als hospitality-trainer voor de eerste keer in professionele zin voor een groep mocht staan. Na de initiële spanning, voelde ik al snel de kick die je krijgt als je andere mensen in korte tijd enorm ziet groeien. Als ik een rol kan spelen in de persoonlijke óf zakelijke ontwikkeling van zoveel mogelijk mensen, ga ik dag in, dag uit met liefde aan het werk. Dit is de reden dat ik naast mijn werk ook bezig ben met een deeltijdopleiding Toegepaste Psychologie – om zo meer grip én invloed te krijgen op het proces van het menselijk leren.”

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

“De uitdaging die ik de komende tijd graag aan ga is om zo veel mogelijk mensen een positieve, maar bovenal een waardevolle leerervaring te geven. Mensen die nu misschien niet de training of opleiding kunnen doen die ze op het oog hebben, kunnen dat hopelijk straks door mijn inzet rondom de subsidieregelingen wel. Genoeg werk aan de winkel dus!”

We zijn blij met jou in ons team Tim. Heel veel succes!