Even voorstellen… Dit is Martijn!

Op 1 mei 2019 verwelkomde het team Leren & Presteren een nieuwe ICM’er: Martijn Koning!

Hey Martijn. Welke rol heb je precies bij ICM?

“Mijn rol binnen ICM is die van Learning & Performance Professional. Dat betekent dat ik een deel van het open rooster aanbod ‘onder mijn hoede’ heb. In mijn geval is dat alles in de categorieën Coachen, Trainen en Mediation. Ik zet de visie en strategie voor deze categorieën op en zorg ervoor dat de juiste trainingen en opleidingen worden (door)ontwikkeld. Dat doe ik niet alleen; ik werk hierin veel samen met docenten/experts uit het vakgebied, de andere L&P Professionals en met collega’s van het adviescentrum, marketing en klantsupport.”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Ik heb een achtergrond als psycholoog. Toen ik na mijn studie ontdekte dat ik (nog) niet de behandelkamer in wilde, heb ik het roer iets omgegooid en ben ik me bezig gaan houden met productontwikkeling. Maar dan wel voor producten die een sterke link hebben met gedrag en leren. Eerst in het ontwikkelen van online gedragsveranderingstrajecten en daarna door e-learnings te ontwikkelen. Zo ben ik toch bezig gebleven met de thema’s die ik in mijn studie zo interessant vond.”

Waar kijk je het meeste naar uit?

“Ik ben nog niet zo lang bezig bij ICM, dus ik verheug me er vooral op om de eindresultaten van mijn eerste (door)ontwikkelingen te zien! Het lijkt me mooi om te zien hoe de ideeën die we nu hebben, uitgroeien tot opleidingen en trainingen waar mensen écht mee aan de slag gaan.”

We zijn blij met jou in ons team Martijn. Heel veel succes!