Even voorstellen… Dit is Denise!

Denise Reurings is sinds 1 maart 2021 een ICM’er. Ze is Learning Professional op de afdeling Leren & Presteren.

Welke functie heb je precies bij ICM?

“Op 1 maart ben ik gestart als Learning Professional op de afdeling Leren & Presteren. Mijn kerntaak is om de kwaliteit van de opleidingen en trainingen hoog te houden en te verbeteren. Denk hierbij aan de opbouw van een training en het implementeren van passende en vernieuwende opdrachten en werkvormen. Zo is de ontwikkeling van online werkvormen het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Dit biedt mogelijkheden om te onderzoeken hoe offline en online werkvormen (nog) beter gecombineerd kunnen worden. We werken daarbij nauw samen met e-learningspecialisten en trainers.”

Waar ga jij je de komende tijd op richten?

“Naast het uitgebreide onboardingstraject van ICM kijk ik mee met lopende projecten en activiteiten. Bijvoorbeeld met de vakgroep bijeenkomsten waarbij trainers samenkomen om een specifieke opleiding of training onder de loep te nemen. Ook zijn we de ontwikkelagenda voor de rest van het jaar aan het opzetten. Vanuit daar beslissen we welke opleidingen en trainingen doorontwikkeld gaan worden. Daarnaast is begin dit jaar de afdeling Leren & Presteren heringericht. Dit vraagt om een nieuwe werkwijze binnen het team.”

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

“De herinrichting van de afdeling is een uitdaging omdat we als team en als afdeling nog met elkaar aan het ontdekken zijn wat wel en niet werkt. Wat voorheen één functie was is nu opgesplitst in twee functies. Aan de ene kant zijn er Learning Professionals zoals ik. Aan de andere kant zijn er Productmanagers met verantwoordelijkheden als marktstrategie, portfolio opbouw en productideeën. Samenwerken blijft daarbij natuurlijk essentieel. Voor mij als nieuweling fijn om op dit moment hierin te stappen en met elkaar deze werkwijze concreet te maken.”