Even voorstellen… Dit is Corné!

Corné Haasjes werkt sinds half mei 2021 bij ICM. Hij is Startteam Coördinator en vervult daarnaast nog een rol bij het Adviescentrum als studieadviseur.

Wat is jouw rol bij ICM en wat houdt deze rol in?

“Ik ben Startteam Coördinator, dit betekent allereerst dat ik de start van onze opleidingen coördineer. Dit doe ik door de inschrijvingen te analyseren en op basis daarvan de keuze te maken in welke steden en op welke momenten we daadwerkelijk kunnen starten. Hiervoor stuur ik mijn team aan die vervolgens de cursisten bellen om de alternatieven door te spreken. Daarnaast heb ik nauw contact met andere afdelingen zodat wanneer een cursus van start kan gaan alles in gang gezet kan worden en soepel verloopt. Ook ben ik onderdeel van het Adviescentrum, waar ik momenteel 1 à 2 dagen werk als studieadviseur.”

Wat sprak je aan toen je deze vacature voorbij zag komen?

“Dat zijn eigenlijk twee dingen. Het eerste is het stukje analyseren en coördineren gericht op commercieel succes. Daarnaast kende ik ICM van de periode dat ik hier stage heb gelopen, inmiddels alweer vijf jaar geleden! Ik wist dat ICM een bedrijf is waar ruimte is om te groeien en te ontwikkelen. Het is een bedrijf waar je uitdagingen aan kunt gaan in een relatief veilige omgeving en dit was precies waar ik behoefte aan had.”

Wat zijn je doelstellingen voor het Startteam?

“Procesmatig wil ik graag wat zaken optimaliseren. Vanuit mijn eigen persoonlijkheid heb ik behoefte aan structuur en duidelijkheid en ik denk dat dit voor mijn team ook belangrijk is en goed werkt. Ook wil ik actief aan de slag met de kwaliteit van gespreksvoering binnen mijn team. We hebben natuurlijk voornamelijk telefonisch contact met de cursisten en het is heel belangrijk dat dit goed verloopt, ook omdat we weleens minder goed nieuws moeten brengen.

Als laatste wil ik me ook gaan richten op een mooie samenwerking en nog betere communicatie tussen het startteam en het adviescentrum zodat we heel veel tevreden cursisten kunnen laten starten!”