Even voorstellen… Dit is Chilo!

Chilo Harkes is sinds 10 augustus 2020 een ICM’er. Ze is Coördinator Docenten en Trainers op de afdeling Klantsupport.

Wat ga je doen bij ICM?

“Maandag 10 augustus ben ik gestart bij Docent Trainer Management (DTM) op de afdeling klantsupport. Binnen DTM ga ik de rol van Coördinator Docenten & Trainers invullen. Mijn belangrijkste werkzaamheden zijn het inplannen van onze docenten en trainers voor onze opleidingen en trainingen en het onderhouden van goede relaties met hen.”

Hoe ben je bij ICM terecht gekomen?

“Tijdens een koffiedate met een bevriende werkneemster van ICM ben ik geïnteresseerd geraakt in het bedrijf ICM en de cultuur die zij beschreef. Zij omschreef het bedrijf als een unieke organisatie waarin de mens en vooral de groei van de mens centraal staat en waar een persoonlijke benadering voorop staat. Vanaf dat moment ben ik de vacatures op de website in de gaten gaan houden omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Al heel snel kwam deze vacature voorbij. Na twee leuke gesprekken waar ik al voorzichtig kon kennismaken met de bijzondere en warme sfeer in het bedrijf, werd ik aangenomen. Het coronavirus zorgde ervoor dat de plannen toch even de ijskast in gingen. Tot mijn verbazing maar vooral met enorme blijdschap werd ik een paar weken geleden benaderd met de vraag of ik nog beschikbaar was omdat één van de teamleden een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Lucky me!”

Waar heb je het meeste zin in om je tanden in te zetten?

“De reden dat ik direct wilde solliciteren op deze baan, was het beschreven relatiemanagement. Een waardevolle band opbouwen met een groep docenten en trainers om tot een optimale samenwerking te komen, is voor mij absoluut het deel van de rol dat mij iedere dag vol energie aan het werk zal laten gaan. Binnenkort zal ik dan ook kennismakingsgesprekken met hen gaan plannen, alles passend binnen de huidige coronamaatregelen.”

We zijn blij met jou in ons team Chilo. Heel veel succes!