Even kennismaken… Dit is Jules!

Jules Zwanenberg is onze nieuwe Process Owner Maatwerk! In november 2018 startte ze in een topparttimerfunctie op de afdeling Maatwerk en sinds november 2020 is ze vast bij ICM in dienst. 

Wat ga je doen bij ICM?

“Sinds november vervul ik de functie als Process Owner bij Maatwerk. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de trainingen en opleidingen die ICM incompany aanbiedt aan organisaties. Zodra een consultant de goede match heeft gemaakt tussen de wensen van de klant en het aanbod van ICM, neem ik daarna het stokje over en stem ik het proces van A tot Z af mét en vóór de klant. Hierbij zorg ik voor een goede verbinding met de klant en het verzamelen van de deelnemersgegevens zodat de training goed van start kan gaan.”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Ik heb vanaf mijn 13de altijd bijbaantjes gehad. Van werken in een broodjeszaak tot werken in de thuiszorg. Maar mijn eerste echte baan was bij ICM, na het afronden van mijn studie Facility Management in 2018. Ik ben toen aan de slag gegaan als Topparttimer bij de afdeling Incompany. Hier heb ik in een jaar tijd veel geleerd. Ik ben er 6 maanden even tussenuit gegaan om de reis van mijn dromen te maken. Zo heb ik Australië, Mexico, Belize en Guatemala mogen bewonderen. Daarna mocht ik gelukkig weer terugkomen in mijn oude functie. In november kreeg ik de kans om de functie van Process Owner op me te nemen. Deze kans zag ik als een mooie stap.”

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

“Wat ik leuk vind aan deze functie is dat iedere dag weer anders is. Je kunt ‘s ochtends beginnen en denken dat je weet wat de rest van de dag gaat brengen. Maar vervolgens kan er een spoedaanvraag komen en dan is het een uitdaging om prioriteiten te stellen. Dan is het een kwestie van even loslaten waar je mee bezig bent en denken ‘first things first’. Verder is het natuurlijk nu een extra uitdaging door Corona om alles in goede banen te leiden. Zo ondersteunen we de trainers en klanten om alles in goede banen te leiden voor een online training, dit is iets wat wij voorheen niet deden en wat nu extra aandacht vraagt. Hierdoor kom je wel weer dichter tot elkaar, wat ik als iets zeer positiefs ervaar.”

We zijn blij met jou in ons team, Jules. Heel veel succes!