Even kennismaken… Dit is Jolien!

Jolien Bonouvrié is onze nieuwe Process Owner Informatie! In maart 2019 startte ze in een topparttimerfunctie op de afdeling Informatie en nu is ze vast bij ICM in dienst. 

Welke functie heb je precies bij ICM?

“Sinds een paar weken ben ik gestart als Process Owner Informatie. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle informatie die cursisten van ons ontvangen. Denk hierbij aan brochures of inschrijvingsbevestigingen. Dit doe ik natuurlijk niet allemaal alleen! Het team bestaat uit zes Topparttimers die mij hierbij helpen. Als coördinator begeleid ik ze en zorgen we er samen voor dat alle informatie op tijd verzonden wordt.”

Hoe ben je in deze functie gerold?

“Na een aantal reizen en het afronden van mijn studie, wist ik nog niet precies wat ik zocht in een baan en bij wat voor bedrijf ik graag zou willen werken. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een passende bijbaan, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Via-via kreeg ik te horen dat ICM de perfecte plek hiervoor is. Ongeveer een jaar lang heb ik gewerkt als Topparttimer bij het team Informatie en heb ik diverse werkzaamheden verricht. Na een tijdje zocht ik meer uitdaging en precies op dat moment kwam de vacature voor Process Owner Informatie beschikbaar. Voor mij was er geen betere timing!”

Waar heb je het meeste zin in?

“Ik heb het meest zin om aan de slag te gaan met procesverbetering! Als Topparttimer heb ik een goed beeld gekregen van de verschillende processen waar het Informatie team mee te maken heeft. Het leuke is dat ik nu zelf procesverbeteringen door kan gaan voeren. Dit gaat bijvoorbeeld over technische aspecten binnen één proces, maar ook om het Informatie team beter op de kaart te zetten binnen ICM. Zoals je leest wordt mijn werk heel divers en breed. Daarnaast trekt mij het coördinerende aspect binnen de functie erg aan. Het begeleiden van de Topparttimers en het vormen van een sterk team is iets waar ik erg zin in heb!”

We zijn blij met jou in ons team Jolien. Heel veel succes!