BCN Zwolle

BCN Zwolle beschikt over 23 modern en stijlvol ingerichte lesruimtes en een eigen restaurant voor lunch. Op iedere etage is een sfeervolle coffee lounge, ideaal voor de pauzes.

Adres:
Lubeckplein 14-20
8017 JZ Zwolle

Kom je met het openbaar vervoer?

BCN Zwolle bevindt zich pal naast het centraal station van Zwolle, aan de achterzijde (zuidzijde). We raden je dan ook aan met de trein te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292.nl.

Kom je met de auto?

Er is ruime (betaalde) parkeergelegenheid op loopafstand van BCN Zwolle:

  • Parkeergarage Lübeckplein: Hanzelaan 238
  • Parkeergarage Pas de Deux: Hanzelaan 268
  • Parkeerterrein Hanzelaan: Hanzelaan 300
  • Parkeergarage Stationsplein: Westerlaan 4.

Tijdens kantooruren kunnen de parkeerplekken al snel bezet zijn. Wil je zeker zijn van een parkeerplek, dan kan je vooraf bij Parkeergarage Pas de Deux je plek reserveren via ParkBee.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.bcn.nl/onze-locaties/bcn-zwolle/

Bezoekadres

Lubeckplein 14-20
8017 JZ

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

BCN Zwolle vindt het belangrijk dat de faciliteiten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier worden aangeboden. Zo wordt de locatie voorzien van duurzaam opgewekte energie, produceren ze zo min mogelijk afval en wordt voedsel- en waterverspilling tegengegaan.

Certificeringen

Deze BCN-locatie beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast heeft BCN het lekkerVEGA keurmerk mogen ontvangen van de Vegetariërsbond, wat betekent dat zij minstens twee vegetarische hoofdgerechten op de kaart hebben staan.

Wist je dat…

…BCN alle locaties voorziet van 100% groene energie? Deze energie komt voornamelijk uit zonne- en windenergie.

…BCN bij de inkoop van ingrediënten rekening houdt met het seizoen en lokale leveranciers? Daarmee maken ze de footprint van hun lunch zo klein mogelijk.

…BCN Zwolle alleen gebruikmaakt van porseleinen en metalen bestek? Weg met wegwerpbestek!

…BCN een samenwerking heeft met Too Good To Go? Zo kan er tegen een lage prijs overgebleven voedsel opgehaald worden bij de locatie.