Stayokay Hostel Utrecht - Bunnik

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Dit prachtige hostel bevindt zich zowel in de natuur als dicht bij het centrum van Utrecht. Gelegen midden tussen de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen, biedt de locatie een ideale uitvalsbasis voor een urenlange wandeling. Het hostel, gevestigd in een authentiek landhuis, beschikt daarnaast over meerdere vergaderzalen. Stayokay Utrecht – Bunnik vormt zodoende een stijlvol decor voor een inspirerende meeting of opleiding.

Bezoekadres

Rhijnauwenselaan 14b
3981 HH Bunnik

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Stayokay Hostel Utrecht – Bunnik is goed bereikbaar met het OV. Vanaf Utrecht Centraal ben je ongeveer 15 minuten onderweg. Bushalte Rhijnauwenselaan (bereikbaar met bus 41 naar Wijk bij Duurstede) bevindt zich op loopafstand van de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Deze locatie ligt precies tussen de A12 en de A27 en is zodoende uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast is er genoeg gratis parkeergelegenheid vlakbij het hostel. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://www.stayokay.com/nl/hostel/utrecht-bunnik

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.amelisweerd.com/wandelen-op-de-landgoederen/

Routeplanner


Plan mijn reis