Restaurant de Veldkeuken

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Restaurant de Veldkeuken is gelegen tussen de landgoederen van Amelisweerd en Rhijnauwen en vormt zodoende een uitstekend startpunt voor een urenlange wandeling tussen de bossen en het groen. De Veldkeuken beschikt over een boerderij en landgoedkeuken waar eigen producten worden bereid en verkocht. Het authentieke koetshuis herbergt meerdere stijlvolle vergaderzalen en biedt een ideaal decor voor een inspirerende opleiding midden in de natuur.

Bezoekadres

Koningslaan 11A
3981 HD Bunnik

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Restaurant de Veldkeuken is goed bereikbaar met het OV. Vanaf Utrecht Centraal ben je ongeveer 15 minuten onderweg. Bushalte Oud Amelisweerd (bereikbaar met bus 41 naar Wijk bij Duurstede) bevindt zich op loopafstand van de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?
Deze locatie ligt precies tussen de A12 en de A27 en is zodoende uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij het restaurant. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.veldkeuken.nl/contact/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.amelisweerd.com/wandelen-op-de-landgoederen/

Routeplanner


Plan mijn reis