Restaurant de Boerderij

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Restaurant de Boerderij is gelegen op het sprookjesachtige landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Achter dit landgoed, dat ruim 23 hectare grond beslaat, ligt het prachtige Slochterbos dat als perfect decor dient voor mooie en langdurige wandelingen. Restaurant de Boerderij biedt zodoende een unieke locatie voor een opleiding of training op één van de mooiste plekken van Groningen.

Bezoekadres

Hoofdweg 28
9621 AL Slochteren

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf Station Groningen vertrekt bus 178 richting halte Noorderweg, Slochteren. Deze halte bevindt zich op loopafstand van de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Kijk op de website van QBuzz voor de dienstregeling of plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Deze locatie bevindt zich nabij de A7 en is zodoende goed bereikbaar met de auto. Vanaf centrum Groningen ben je een klein half uurtje onderweg. Daarnaast beschikt het landgoed over meerdere gratis parkeerterreinen. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://www.de-boerderij.net/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.staatsbosbeheer.nl/Routes/drentsche-aa/wandelroute-appelbergen

Routeplanner


Plan mijn reis