Lake House Rotterdam

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Lake House Rotterdam bevindt zich te midden van het Lage Bergse Bos, dat samen met het aangrenzende Hoge Bergse Bos deel uitmaakt van recreatiegebied de Rottemeren. Omgeven door ruim 216 hectare aan groen en natuur is deze locatie het ideale vertrekpunt voor een langdurige en afwisselende wandeling. Lake House Rotterdam, zoals de naam doet vermoeden, is gelegen aan de centrale vijver van het bos en biedt zodoende een stijlvol en rustgevend decor voor een opleiding of training.

Bezoekadres

Bergsebosdreef 6
2661 GN Bergschenhoek

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is enigszins lastig te bereiken met het OV. De dichtstbijzijnde bushalte (Bosweg, Rotterdam) bevindt zich op 20 minuten lopen. Met de OV-fiets ben je vanaf Station Rotterdam Alexander slechts een kwartier onderweg. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Lake House Rotterdam ligt precies tussen de A12 en de A20 en is zodoende uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast beschikt de locatie over een eigen gratis parkeerplaats. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://lakehouserotterdam.nl/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.ookditisderotte.nl/activiteiten/wandelen/drie-keer-lage-bergse-bos

Routeplanner


Plan mijn reis