Het Wapen van Galder

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Het Wapen van Galder bestaat uit een restaurant, terras en zalencomplex. Deze locatie wordt omringd door allerhande wandelroutes die zich door het afwisselende landschap van Noord-Brabant verspreiden. Onder andere De Mark, het Mastbos, de Galderse Meren, de Strijbeekse Heide en de Elsakker vormen de groene omgeving waarin het Wapen van Galder gelegen is. Tevens bevindt deze locatie zich op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en zodoende ontvangt zij jaarlijks vele deelnemers van deze tocht, zowel per fiets als te voet. De Sint Jacobs Kapel vormt een mooi startpunt voor de pelgrimstocht.

Bezoekadres

Galderseweg 18
4855 AH Galder

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf station Breda kun je gemakkelijk een bus pakken die in 20 minuten naar bushalte Smidshof rijdt. Vanaf hier is het nog maar 8 minuten lopen tot de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Deze locatie is goed bereikbaar via zowel de A16 als de A58. Vanaf Breda is het minder dan 20 minuten rijden. Parkeren kan zowel op de eigen parkeerplaats of op de openbare parkeerplaats aan de overkant van de weg. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://www.hetwapenvangalder.nl/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Routeplanner


Plan mijn reis