Het Boscafé van De Lemeler Esch

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Het Boscafé van De Lemeler Esch bevindt zich aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Naast een groot terras beschikt deze locatie over een knusse Serre, waar je voor de haard lekker kunt bijkomen van een heerlijke wandeling in de nabije omgeving. Verstopt tussen de groene bossen van het Vecht- en Reggedal biedt het Boscafé namelijk de ultieme uitvalsbasis voor een urenlange wandeltocht door de prachtige natuur.

Bezoekadres

Lemelerweg 16
8148 PC Lemele

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is goed bereikbaar met het OV. Bus 568 vertrekt vanaf zowel Station Ommen als Station Dalfsen en stopt voor de deur (halte Camping De Lemeler Esch). Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Het Boscafé van De Lemeler Esch bevindt zich aan de doorgaande weg tussen Ommen en Hellendoorn. Vanaf Zwolle ben je ongeveer een half uurtje onderweg. Daarnaast beschikt de locatie over een eigen gratis parkeerplaats. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://www.lemeleresch.nl/contact/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.lemeleresch.nl/omgeving/fietsen-en-wandelen/ of https://www.vechtdaloverijssel.nl/natuurgebieden/reggedal/

Routeplanner


Plan mijn reis