Châlet Helenaheuvel

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Theehuis en restaurant Châlet Helenaheuvel is gelegen midden tussen de Kaapse Bossen in Doorn. Waar het begin 20e eeuw werd gebouwd als theehuis voor wandelaars, staat Châlet Helenaheuvel tegenwoordig bekend als de perfecte plek om eens lekker uit te rusten na een flinke wandeling in de bosrijke omgeving. Op de bovenverdieping van het restaurant bevindt zich De Sterrenhemel, een stijlvolle vergaderzaal dat een ideaal decor biedt voor een inspirerende meeting of opleiding in de natuur.

Bezoekadres

Sint Helenalaan 2
3941 EH Doorn

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Châlet Helenaheuvel is goed bereikbaar met het OV. Bushaltes Maarten Maartenshuis en Willem de Zwijgerlaan bevinden zich op 10 minuten lopen van de locatie. Bussen richting deze halte vertrekken vanaf verschillende stations, zoals Amersfoort CS, Driebergen-Zeist en Maarn. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?
Door de centrale ligging in de provincie Utrecht is Châlet Helenaheuvel goed bereikbaar met de auto. Gelegen aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn bevindt de locatie zich in de nabijheid van zowel de A12 als de A28. Er is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://helenaheuvel.nl/contact/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/kaapse-bossen/route/wandelroute-hoogtepunten-kaapse-bossen-doorn

Routeplanner


Plan mijn reis