Brasserie de Kastanjehoeve

Beste Opleider van Nederland

Over de leslocatie

Brasserie de Kastanjehoeve is gevestigd in het bosrijke Glimmen, omringd door Natuurgebied Appelbergen, het Noordlaarderbos en de Drentsche Aa. Deze locatie maakt gebruik van eerlijke en lokale producten om op deze manier een steentje bij te dragen aan een samenleving die bewuste keuzes maakt. De prachtige historische brasserie is erg geschikt voor vergaderingen of trainingen.

Bezoekadres

Zuidlaarderweg 4
9756 CH Glimmen

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is goed bereikbaar met het OV. Vanaf Station Groningen vertrekken bussen richting halte Oude Schoolweg. Deze bushalte bevindt zich op een steenworp afstand van de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Brasserie de Kastanjehoeve is uitstekend te bereiken met de auto. De locatie bevindt zich direct naast de A28 tussen Groningen en Assen. Daarnaast biedt de locatie voldoende parkeergelegenheid. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://brasseriedekastanjehoeve.nl/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.staatsbosbeheer.nl/Routes/drentsche-aa/wandelroute-appelbergen

Routeplanner


Plan mijn reis