Succesvol Samenwerken vanuit een positieve organisatiecultuur

Sta jij te trappelen om naast succesvolle resultaten ook meer plezier te behalen binnen jouw team of organisatie? Maar wil je eerst nog even de dia’s terugzien van het ICM seminar van Erik Smithuis op 7 maart 2019? Het onderwerp was ‘Succesvol Samenwerken vanuit een Positieve Organisatiecultuur’ en thema’s die aan bod kwamen waren talenten versterken, betrokkenheid vergroten en werkgeluk.

Je downloadt de powerpointvoorstelling hieronder:

Download hier de powerpointpresentatie

Tevens las Erik een gedicht van Leo Buscaglia voor:

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij begint mij adviezen te geven
dan doe je niet wat ik je vraag.

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij begint mij te vertellen waarom
ik iets niet zo moet voelen als ik het voel,
dan neem je mijn gevoelens niet serieus.

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij denkt dat je iets moet doen om
mijn problemen op te lossen,
dan laat je mij in de steek,
hoe vreemd dat ook mag lijken.

Dus, alsjeblieft,
LUISTER alleen maar naar me en probeer me te begrijpen.

En als je wilt praten, wacht dan even en
ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren.

Seminar foto’s