Persoonsgegevens in formulieren website ICM

In de verschillende formulieren op onze website vragen wij om persoonsgegevens. Wij verwerken de gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor je deze hebt verstrekt.

Contactformulier

Verplichte velden: aanhef, naam, telefoonnummer, e-mailadres en vraag.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Na 90 dagen worden je gegevens uit onze systemen verwijderd.

Inschrijven voor een opleiding of training

Verplichte velden: categorie, opleiding of training, datum / periode, plaats (1e keus), plaats (2e keus), type inschrijving (zakelijk of privé), voornaam, achternaam, geboortedatum, postcode en huisnummer, straat, plaats, mobiel nummer, e-mailadres, opleidingsniveau, met of zonder BTW,,

Wanneer de inschrijving zakelijk is:
Bedrijfsnaam

Wanneer de factuur door iemand anders afgehandeld moet worden:
Voornaam, achternaam, postcode en huisnummer, straat, plaats, e-mailadres, telefoonnummer

Wanneer de factuur door een afdeling binnen een organisatie afgehandeld moet worden:
Postcode en huisnummer, straat, plaats, e-mailadres, telefoonnummer

Je gegevens worden worden verwerkt in de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM. Wij gebruiken je gegevens voor klantadministratie, facturatie, het verlenen van toegang tot (online) cursusmateriaal en (elektronische) toezending van informatie over opleidingen of trainingen, en daaraan gerelateerde producten en diensten van ICM.

Optie nemen

Verplichte velden: categorie, opleiding of training, periode, plaats, aanhef, voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres.

Een optie nemen is vrijblijvend. Je gegevens worden worden verwerkt in de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM. Wij gebruiken je gegevens voor klantenadministratie en om contact met je op te nemen over de optie.

Offerte aanvragen

Verplichte velden: categorieën, opleiding of training, datum / periode, plaats, BTW-keuze, aanhef, voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres.

Je gegevens worden gebruikt voor het toezenden van een offerte en om hier contact met je over op te nemen. Voor het maken van de offerte worden je gegevens overgenomen op de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM.

Brochure aanvragen

Verplichte velden: brochure, aanhef, voornaam, achternaam, type inschrijving (zakelijk of privé), telefoonnummer, e-mailadres, postcode en huisnummer, straat, plaats.

Je gegevens worden gebruikt voor het per post versturen van de brochure(s). We nemen na het verzenden van de brochure contact met je op om eventuele vragen weg te nemen. Je gegevens worden overgenomen op de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM.

Inschrijven event

Verplichte velden: categorie, opleiding of training, type inschrijving (zakelijk of privé), voornaam, achternaam, geboortedatum, postcode en huisnummer, straat, plaats, mobiel nummer, e-mailadres, opleidingsniveau, met of zonder BTW.

Wanneer de inschrijving zakelijk is:
Bedrijfsnaam

Wanneer de factuur door iemand anders afgehandeld moet worden:
Voornaam, achternaam, postcode en huisnummer, straat, plaats, e-mailadres, telefoonnummer

Wanneer de factuur door een afdeling binnen een organisatie afgehandeld moet worden:
Postcode en huisnummer, straat, plaats, e-mailadres, telefoonnummer

Je gegevens worden worden verwerkt in de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM. Wij gebruiken je gegevens voor klantadministratie, facturatie, het verlenen van toegang tot het evenement en (elektronische) toezending van informatie over opleidingen of trainingen, en daaraan gerelateerde producten en diensten van ICM.

Offerte aanvragen maatwerk

Verplichte velden: naam, e-mailadres, telefoonnummer, bedrijfsnaam, aantal personen.

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te kunnen nemen. Je gegevens worden overgenomen in de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM.

Oriënterend gesprek aanvragen (maatwerk)

Verplichte velden: naam, e-mailadres, telefoonnummer, bedrijfsnaam. Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te kunnen nemen. Na 90 dagen worden je gegevens automatisch verwijderd.

Inschrijven nieuwsbrief

Verplichte velden: e-mailadres.

Je gegevens worden worden verwerkt in de (deels) geautomatiseerde administratie van ICM en gebruikt voor het toezenden van onze nieuwsbrief en (elektronische) toezending van informatie over opleidingen of trainingen, en daaraan gerelateerde producten en diensten van ICM.