1. Aanmelden

Je hebt van ons een e-mail ontvangen met daarin de link naar het Webinar. We raden je aan om dit al eerder op de dag te testen. Wanneer je op de link klikt kom je in het scherm zoals op de afbeelding hieronder te zien is. Om in te loggen vul op deze pagina je naam en e-mailadres in.

2. Programma downloaden

Je krijgt automatisch een pop-up vanuit het programma om Citrix Online Launcher te openen. Geef hiervoor toestemming om te kunnen deelnemen.

3. Programma opent zich

Wanneer je bent ingelogd opent het programma zich vanzelf. Dit bestaat uit drie delen

  • Beginscherm: Hier vind je algemene informatie m.b.t. het webinar
  • Audio: Er wordt gevraagd of je het geluid wilt testen. Tijdens het Webinar kun je alleen luisteren naar de presentator, jouw geluid zal automatisch uitstaan. Je hoeft dus niet je microfoon te testen.
  • Startbalk: Rechts bovenin verschijnt de startbalk, klik op het oranje pijltje om dit verder uit te klappen.

4. Startklaar

Wanneer je het oranje pijltje uit hebt geklapt verschijnen er verschillende opties:

  1. Op dat icoon kun je straks kiezen op je het beeldscherm van de presentator groot wilt hebben of het beeldscherm van de PowerPoint.
  2. Het is helaas niet mogelijk om via dit icoontje je hand op te steken. Wanneer je een vraag hebt kun je dit aan de trainer stellen via de chatbox.
  3. Vragen kun je stellen in de chatbox. De presentator en ICM zijn de enige die jouw vraag kunnen lezen en beantwoorden.

 

5.Evaluatie

Wanneer het Webinar is afgelopen zal automatisch het evaluatieformulier op je desktop verschijnen. Zou je dit voor ons willen invullen? Alvast bedankt!

Heb je problemen met het Webinar? Probeer eerst opnieuw in te loggen, lukt het dan alsnog niet neem dan contact op met ons. Wij zijn bereikbaar via events@icm.nl

 

Veel plezier met kijken!