Op dit moment is het maximum aantal registraties van 22.000 bereikt. Daarom kunnen helaas geen nieuwe trajecten meer worden geregistreerd. Goed nieuws: volgens de site van de Rijksoverheid komt er in 2021 meer geld vrij voor onder andere scholing en ontwikkeladviezen. Ondertussen kun je bij ICM via de reguliere weg loopbaanbegeleiding aanvragen.

Door het coronavirus verandert er veel op de arbeidsmarkt. We werken meer digitaal en op afstand en banen verdwijnen of krijgen een andere invulling. Wil je weten wat jouw kansen zijn? En hoe je je kennis en vaardigheden kunt updaten? Vanaf augustus kun je via het programma NL leert door gebruikmaken van gratis ontwikkeladvies door gekwalificeerde loopbaanadviseurs.

Ons loopbaantraject helpt je met inzichten en concrete handvatten een persoonlijk actieplan op te stellen waar je zelf mee aan de slag kunt. Samen met een ICM loopbaancoach kom je erachter wat je kunt, wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt en wat je mogelijkheden zijn. Wij helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. Zo kun je weer met vertrouwen vooruit!

Unieke voordelen

✓   Een kosteloos hoogwaardig loopbaantraject ter waarde van €700
✓   Aandacht voor jouw persoonlijke situatie en wensen
✓   Ondersteund door een online leeromgeving
✓   Wij ontzorgen je en regelen de administratieve zaken

Het traject

Je voert 3 gesprekken van 1,5 uur met een ICM loopbaancoach waarin je samen op zoek gaat naar je kwaliteiten, wat je motiveert en wat bij je past. Zo kom je tot een compleet beeld van wat je wilt terugzien in jouw (volgende) baan. Vervolgens maak je de koppeling naar de arbeidsmarkt en ondersteunt jouw coach je vanaf de zijlijn in de uitvoering van jouw concrete actieplan.

*De precieze invulling van het traject is afhankelijk van jouw situatie en de eisen die de overheid stelt aan de inhoud van het traject. Is de uitkomst van het traject dat je je wilt om- of bijscholen? Als partner in leren en ontwikkelen denken wij graag met je mee welke opleiding bij jouw achtergrond, ervaring en ambities past.

Voor wie

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de regeling. Het maakt niet uit of je op dit moment in loondienst, werkzoekende, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent.

Meer informatie over de regeling voor gratis ontwikkeladvies vind je op de website van de Rijksoverheid.

De ICM Coaches

Het is de passie van onze coaches om mensen te helpen groeien. De focus ligt op jouw doelen om zo samen met jou een optimaal resultaat te behalen.

We werken volgens de Internationale Ethische Code.

Vul het formulier in voor een gratis ontwikkeltraject

Het subsidieplafond van de overheid is bereikt. Daarom kunnen helaas geen nieuwe trajecten meer worden geregistreerd. Wel kun je bij ICM via de reguliere weg loopbaanbegeleiding aanvragen.

Let op: we zijn voor deze regeling afhankelijk van de Rijksoverheid. Ons aanbod voor een gratis traject loopt dus totdat het subsidieplafond van de overheid is bereikt. Mocht je je aanmelden na het bereiken van de limiet dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Ondanks onze inspanning kan het voorkomen dat de inhoud van de website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. We behouden ons het recht voor om de inhoud van ons aanbod te wijzigen, gebaseerd op de actuele informatievoorziening van de Rijksoverheid.