Ben jij op zoek naar een nieuwe baan door de gevolgen van het coronavirus? Je bent niet de enige en daarom trekt het kabinet vanaf augustus geld uit voor loopbaancoaching met het programma NL leert door. Zo kun jij kosteloos een loopbaantraject volgen om met plezier een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Ons loopbaantraject helpt je met inzichten en concrete handvatten een persoonlijk actieplan op te stellen waar je zelf mee aan de slag kunt. Samen met een ICM loopbaancoach kom je erachter wat je kunt, wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt en wat je mogelijkheden zijn. Wij helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. Zo kun je weer met vertrouwen vooruit!

Unieke voordelen

✓   Een kosteloos hoogwaardig loopbaantraject ter waarde van €700
✓   Aandacht voor jouw persoonlijke situatie en wensen
✓   Ondersteund door een online leeromgeving
✓   Wij ontzorgen je en regelen de administratieve zaken

Het traject

Je voert 3 gesprekken van 1,5 uur met een ICM loopbaancoach waarin je samen op zoek gaat naar je kwaliteiten, wat je motiveert en wat bij je past. Zo kom je tot een compleet beeld van wat je wilt terugzien in een volgende baan. Vervolgens maak je de koppeling naar de arbeidsmarkt en ondersteunt jouw coach je vanaf de zijlijn in de uitvoering van jouw concrete actieplan.

*De precieze invulling van het traject is afhankelijk van jouw situatie en de eisen die de overheid stelt aan de inhoud van het traject. Is de uitkomst van het traject dat je je wilt omscholen? Als partner in leren en ontwikkelen denken wij graag met je mee welke opleiding bij jouw achtergrond, ervaring en ambities past.

Voor wie

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de regeling. Het maakt niet uit of je op dit moment in loondienst, werkzoekende, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent.

Meer informatie over de regeling voor gratis ontwikkeladvies vind je op de website van de Rijksoverheid.

De ICM Coaches

Het is de passie van onze coaches om mensen te helpen groeien. De focus ligt op jouw doelen om zo samen met jou een optimaal resultaat te behalen. Onze coaches zijn (v.l.n.r.) Emilie, Marleen, Kristel, Marjoleine, Sylvia, Moira en Suze.

We werken volgens de Internationale Ethische Code.

Vul het formulier in voor een gratis ontwikkeltraject

Vul onderstaand formulier alvast in zodat we contact met je kunnen opnemen voor het inplannen van jouw ontwikkeladviestraject. We streven ernaar binnen een week te reageren.

*Dit is een vereiste voor de subsidie. Let op: we zijn voor deze regeling afhankelijk van de Rijksoverheid. Ons aanbod voor een gratis traject loopt dus totdat het subsidieplafond van de overheid is bereikt. Ondanks onze inspanning kan het voorkomen dat de inhoud van de website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. We behouden ons het recht voor om de inhoud van ons aanbod te wijzigen, gebaseerd op de actuele informatievoorziening van de Rijksoverheid.