Seminar – Persoonlijk leiderschap Moederdag Special –
1+1 gratis!

Deze ICM Editie is speciaal voor ouders/verzorgers met hun kinderen (vanaf 12 jaar). Elke ouder/verzorger mag één kind geheel kosteloos meenemen! Zie hieronder de inschrijfvoorwaarden.

Persoonlijk leiderschap

met Joseph Oubelkas over vrijheid én onvoorwaardelijke liefde
& Erik Smithuis over talenten, keuzes en toekomst

Op 20 jarige leeftijd was Joseph Oubelkas één van de jongste IT-ingenieurs. Alles loopt succesvol tot 2004 wanneer zijn jonge leven ineens een bizarre wending krijgt. Hij krijgt het vonnis tot jaren van onterechte gevangenschap. Tijdens deze zwarte periode is hij onvoorwaardelijk gesteund door zijn brieven van zijn moeder. Van daaruit heeft hij de bestseller (20ste druk) ‘400 brieven van mijn moeder’ geschreven.

Erik Smithuis, veelgevraagd spreker en mede-oprichter van ICM, zal op inspirerende wijze het publiek meenemen in de ontwikkeling van je talenten én het vormgeven van je toekomst in een wereld die continue veranderd!

Vier uur vol kennis, inspiratie en energie met twee topsprekers op één podium. Kom samen naar deze middag voor een onvergetelijke Moederdag in 2019!

Programma

 • Leven vanuit je dromen
 • Het ontwikkelen van je talenten
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Het motiveren van jezelf
 • Drijfveren, overtuigingen en mindset
 • Omgaan met verandering, tegenslag en onverwachte situaties
 • Waar krijg ik écht energie van?
 • Wat vind ik belangrijk?
 • De belangrijkste keuze: liefde of angst
 • De kracht van authenticiteit en kwetsbaarheid
 • Gezondheid, vrijheid en geluk
 • Praktijksituaties en –voorbeelden

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levens veranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Deze ervaring heeft grote impact op hem gehad, toch zorgt hij ervoor dat hij weer in zijn kracht komt te staan.

Zijn geschreven boek: 400 brieven van mijn moeder is inmiddels een bestseller. Tijdens het harde leven in verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door de 400 brieven van zijn moeder. Op het podium raakt, inspireert en vermaakt hij. Zijn lezingen als spreker zijn een middel om andere mensen te inspireren op hun manier het verschil te maken.

“Joseph Oubelkas inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker.”

“Inspirerende en enthousiaste spreker die in staat is een goede ontvankelijke sfeer te scheppen en daarnaast op een beeldende, interactieve manier een boodschap kan overbrengen.”

‘’Op het podium kan Joseph Oubelkas mensen raken, inspireren en vermaken’’

Erik Smithuis

Erik Smithuis is medeoprichter van ICM, auteur en inspirerend spreker op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft hij de non-profit organisatie 4YoungPeople opgezet om Young Professionals te helpen bij hun persoonlijke groei en talentontwikkeling.

Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zichzelf kan halen en is gedreven mensen te inspireren tot persoonlijke groei. Zijn kracht is op heldere en verrassende wijze zijn boodschap over te brengen. Op een interactieve wijze weet hij zijn kennis over te dragen aan het publiek.

Datum & plaats

De bijeenkomst vindt plaats op zondag 12 mei.

Ontvangst: 12.45 uur
Seminar: 13.30 – 17.00 uur
Borrel: 17.00 – 18.00 uur

Hilton Royal Parc Soestduinen | Van Weerden Poelmanweg 4-6 | 3768 MN Soest
Je kunt hier kosteloos parkeren voor de deur.

Investering

Particulier: € 47,50 excl. BTW. (deze prijs is voor ouder + kind)

 • Per ouder/verzorger mag één zoon of dochter gratis mee, noteer de naam van je zoon/dochter in het opmerkingsveld
 • Je ontvangt de factuur per mail na afloop van het seminar
 • Vrijstelling van BTW is mogelijk. Bekijk hier of de factuur zonder BTW voordelig is voor jou.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor seminars zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
Let op: er zijn slechts 300 plekken beschikbaar

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn 300 plekken beschikbaar. Let op: met meerdere personen één factuur ontvangen? Maak dan een groepsinschrijving aan.

Groepsinschrijvingen

Kom je met vier of meer personen naar het seminar en wil je hiervoor maar één factuur ontvangen? Meld je dan aan via deze link. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 29 19 888 en via events@icm.nl.

Meer in Persoonlijke groei