Offline doorpraten en doorleren over zelfsturing en de Empowered Employee? Kom dan op 15 juni naar de MOOC meet-up en ga met elkaar én experts in gesprek. Dit is wat we gaan doen:

Paneldiscussie:
Stel je vragen aan de experts, zoals teamexpert Hans Maas. Aan de hand van stellingen zullen we zelfsturing kritisch ter discussie stellen.

Rondetafelsessies:
In deze sessies gaan we in op specifieke vraagstukken rondom de implementatie van zelfsturing. Je woont twee rondetafelsessies bij onder begeleiding van ervaringsdeskundigen en experts.

  • Werken volgens het Holocracy-Principe
    Cynthia Verboom is HR Manager bij Kaliber, een interactief bureau voor effectieve merkbeleving. In deze rondetafelsessie deelt zij haar realistische kijk op het invoeren van werken volgens het Holocracy-Principe. Van de start, tot nu en hoe ze genoodzaakt was haar rol aan te passen.
  • Formuleer De Droom!
    Allard Droste beschrijft in de MOOC de kracht van een droom binnen een zelfsturende organisatie. Meer impact en betrokkenheid intern is het resultaat. Storytelling specialist Florianne Gerritsen en Jonathan Koek helpen je de droom van jouw organisatie scherp te krijgen en te koppelen aan je organisatieverhaal.
  • Jouw volgende stap naar succesvolle teams
    Hans Maas is teamexpert en is gespecialiseerd in werken met zelfsturende teams. Hij weet wat een succesvol zelfsturend team maakt en breekt. In deze sessie ontdek je waar jij staat op het gebied van zelfsturing en spelenderwijs maak je de passende volgende stap.

Deelnemen aan de MOOC meet-up? Meld je dan nu hieronder aan.

Programma

Locatie: ICM hoofdkantoor; Joseph Haydnlaan 2a, Utrecht
Datum: 15 juni 2017

15:00 – 15:30 Inloop
15:30 – 17:30 Inhoudelijk programma
17:30 – 18:30 Borrel

Meld je hieronder aan voor de MOOC Meet-up!