Inspiratie webinar – Gezond egoïsme

“Inger heeft mij geleerd dat het voor iedereen in mijn leven beter is als ik mezelf op nummer 1 zet. En dat zelfcompassie en goed voor jezelf zorgen essentieel zijn. Het effect is dat ik nu meer begrip heb voor mezelf en meer doe wat voor mij goed voelt.”

 “De sessie van Inger was een eyeopener en gaf handvatten om steviger in je schoenen te staan en anders naar jezelf te kijken.”

“Inger geeft superveel voorbeelden over hoe je in het dagelijks leven meer en beter voor jezelf kunt zorgen en jouw eigen leven kunt leven.”

Wegens succes herhaald: Inger Strietman leert jou te leven vanuit gezond egoïsme

Ken je dat? We moeten veel en willen voldoen aan alle verwachtingen. We worden geleefd en zijn altijd bezig met alles en iedereen. Het resultaat: we zijn moe, gestrest of voelen ons ongelukkig. We vergeten daarbij het belangrijkste: onszelf. Al van jongs af aan wordt ons geleerd het anderen naar de zin te maken. Voor jezelf kiezen klinkt egoïstisch. Maar als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan?

Hoe kun jij jezelf centraal stellen? En hoe ga je hierin om met schuldgevoelens en verwachtingen van anderen? Inger Strietman, expert op het gebied van gezond egoïsme en schrijver van de bestseller ‘Mag ik even mijn aandacht?’, geeft jou op donderdag 16 februari inzichten en concrete tips om te kiezen voor jezelf en voor datgene waar jij blij van wordt.

Programmapunten

  • Wat is gezond egoïsme?
  • Wat heb je nodig om voor jezelf te kiezen?
  • Hoe ga je om met vragen en verwachtingen vanuit je omgeving?

Spreker

Gezond Egoisme - Inger Strieman profielfotoInger Strietman is coach, spreker en schrijver en dé expert op het gebied van gezond egoïsme. Met haar boek ‘Mag ik even mijn aandacht’ bracht ze dit belangrijke thema massaal onder de aandacht. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren om te leven van binnenuit en keuzes te maken die echt bij jou passen.

Met haar energie, humor en doortastende aanpak heeft Inger inmiddels vele mensen en bedrijven geïnspireerd en begeleid. Eerder verscheen haar boek ‘100 dingen die je eerder had willen weten’ waarin ze uitlegt hoe het leven nu eigenlijk echt werkt.

Praktische informatie

Het webinar vindt via Zoom plaats op donderdag 16 februari 2023.

Inloggen vanaf: 10.50 uur
Start: 11.00 uur
Einde: 12.15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. Op donderdag 23 februari kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan twee weken beschikbaar, tot en met donderdag 9 maart 17.00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 19,50 excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 39,- excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.