Op 30 mei gaan Learning & Development expert Babette Bajema en Innovatieadviseur Tim Haarlemmer met je in gesprek over de thema’s Programma Denken en Grip op gedragsverandering. In twee rondetafelsessies kom je erachter wat er nodig is om échte gedragsverandering te realiseren en hoe programma denken hierin kan dienen. Meer informatie over de workshops vind je hieronder.

Programma Denken

Wanneer kies jij voor een programma en wanneer voor een training? Programma`s benut je wanneer je gedragsverandering vanuit een breder perspectief bekijkt. Denk aan een leiderschapsprogramma, een cultuurprogramma of een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers.

Maar wat zijn de verschillen en hoe levert zo`n programma echt meerwaarde op? Hoe maak je zo`n programma effectief? Wat doe je zelf en wat besteed je uit? In deze sessie leren we van elkaars ervaring. Aan de hand van Best Practices wisselen we uit hoe verschillende programma`s worden ontwikkeld en wat we hiervan geleerd hebben.

Grip op gedragsverandering

In deze sessie krijgen we grip op de factoren die van invloed zijn om gedragsverandering te realiseren. Hoe kun je de werknemer ondersteunen in het aanleren van nieuw gedrag? Waar moet je rekening mee houden? Hoe zou jouw huidige L&D-beleid hieraan kunnen bijdragen en wat betekent dit voor de medewerker? Elke organisatie is anders, daarom zullen we dit vraagstuk vanuit verschillende tools en methodes bekijken om te bepalen wat voor jouw organisatie en medewerkers werkt.

Volledig Programma

Datum: 30 mei 2017

14:30 – Ontvangst
15:00 – Opening
15:15 – Eerste rondetafelsessie
16.15 – Pauze
16.45 – Tweede rondetafelsessie
17.45 – Afsluiting & borrel

Locatie Utrecht – Joseph Haydnlaan 2a (kantoor ICM opleidingen & trainingen)