Even voorstellen… Dit is Janneke!

We hebben sinds 17 juni 2019 een nieuwe ICM’er in ons midden: Janneke Schuurman – van Es! Zij is Learning & Performance Professional op de afdeling Leren & Presteren.

Hey Janneke. Welke rol heb je precies bij ICM?

“Ik ben bij ICM als Learning & Performance Professional verantwoordelijk voor de inhoud en didactische kwaliteit van programma’s op het gebied van Marketing, Communicatie & Media en Sales.”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Ik heb HBO Officemanagement gestudeerd aan Hogeschool Schoevers. Rond mijn afstuderen werkte ik bij het UMC, waarna ik overstapte naar PwC, een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf. Daar coördineerde ik een project waarin we een curriculum van e-learning modules ontwikkelden en zo ben ik bij PwC’s Academy terecht gekomen. Bij PwC’s Academy heb ik veel geleerd op het gebied van (digitaal) leren en ontwikkelen, door trainingen en leerprogramma’s te ontwikkelen en coördineren voor klanten.”

Waar ga jij je de komende tijd op richten?

“Ik geloof dat persoonlijke en zakelijke groei mensen voldoening geeft en gelukkig maakt en ik hoop daar voor de cursisten van ICM mijn steentje aan bij te dragen. Ik ga me daarom de komende tijd bezighouden met de (door)ontwikkeling van de opleidingen en trainingen binnen mijn pakket. Ik kijk er enorm naar uit dit samen met mijn nieuwe collega’s te doen!”

We zijn blij met jou in ons team Janneke. Heel veel succes!