Heb je behoefte aan extra begeleiding om nóg meer uit jezelf te halen? Wij bieden je deze mogelijkheid door middel van individuele coaching. In drie gesprekken met een expert ga je nog dieper in op wat je wilt bereiken en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Door coaching toe te voegen aan jouw leertraject word je begeleid om je prestaties op de werkvloer nóg verder te verbeteren!

Coaching on the job

Na de terugkomdag heb je opnieuw veel nieuwe inzichten opgedaan. Nu wil je deze in de praktijk brengen op je werk. Coaching on the job helpt je hierbij. In drie sessies, verspreid over enkele weken of maanden, spar je met je coach hoe je dit het beste kunt aanpakken om jouw prestaties op de werkvloer te verbeteren. De doelen uit je persoonlijke ontwikkelplan staan hierbij centraal. We bespreken de ontwikkeling die je hebt gerealiseerd.

Jouw coach

Een ICM coach is een expert op zijn of haar vakgebied. Het is zijn of haar passie om mensen te helpen groeien. Bij onze coaches ligt de focus op jouw individuele leerdoel om zo samen met jou een optimaal resultaat te behalen.

De investering

We bieden je dit pakket aan voor de investeringsprijs van €500,- (excl. BTW)

Wanneer je je vooraf al inschrijft voor de terugkomdag én coaching, dan ontvang je 200 euro korting op het totaal pakket.

Wil jij je aanmelden voor coaching of wil je hier graag meer informatie over?

Neem dan vrijblijvend contact op met een professioneel studieadviseur via 030 – 29 19 888 of stuur een vraag per mail.