[laatste update: 11 maart 2022 08.31 uur]

Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent het coronavirus (COVID-19). De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen en evenementen lees je hieronder.

Einde van vrijwel alle coronamaatregelen

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie op 15 februari maakte het kabinet bekend dat het in snel opeenvolgende stappen afscheid neemt van vrijwel alle coronamaatregelen. Voor bijeenkomsten op locatie zijn de volgende versoepelingen van belang:

Vanaf 18 februari

Op onze locaties is vanaf 18 februari het dragen van een mondkapje, het houden van 1,5 meter afstand en een vaste zitplaats niet meer verplicht. Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft nog tot 25 februari gelden. Je vindt hier meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Vanaf 25 februari

Vanaf vrijdag 25 februari hoef je niet meer het coronatoegangsbewijs te tonen om toegang te krijgen tot de cursuslocatie.

Wat als je in quarantaine zit?

Kun je je bijeenkomst niet op locatie bijwonen, bijvoorbeeld omdat je positief bent getest op corona? Neem dan zo snel mogelijk contact op met jouw docent/trainer. Doe je dit ten minste de werkdag ervoor vóór 15.00 uur, dan heeft jouw docent/trainer genoeg tijd om ervoor te zorgen dat jij je bijeenkomst online kunt bijwonen. Je vindt de inloggegevens van de zoommeeting in jouw digitale leeromgeving.

Let op: Het is belangrijk dat je aan de volgende voorwaarden voldoet als je online aansluit:

  • Zorg voor een goede verbinding, een werkende camera en werkend geluid
  • Zorg voor een rustige omgeving (weinig achtergrondgeluiden)
  • Zorg dat je minimaal 15 minuten vooraf online bent

Kom je er later achter dat je niet aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld op de dag zelf of de avond ervoor? Laat dit dan weten aan je docent/trainer maar houd er rekening mee dat hij/zij mogelijk geen tijd meer heeft om te faciliteren dat je de training online kunt volgen. Weet je niet zeker of je mag komen? Doe de Quarantaine Check.

Wat als je volledig online moet of wil?

Wanneer je van je werkgever niet fysiek aanwezig mag zijn of wanneer je er zelf voor kiest om niet fysiek aanwezig te zijn bij de cursus, kies dan bij je inschrijving voor de locatie ‘online virtual classroom’. We bieden bijna al onze cursussen ook aan in de online virtual classroom (volledig online).

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 29 19 888 of via info@icm.nl.