[laatste update: 29 november 13:55 uur]

Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent het coronavirus (COVID-19). De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen en evenementen lees je hieronder.

Opleidingen en trainingen

Onze bijeenkomsten mogen op locatie doorgaan!

Opleiden en trainen op locatie

Samen met onze opleidingslocaties zorgen we ervoor dat cursusbijeenkomsten op een gezonde en verantwoorde wijze plaatsvinden. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Op dit moment houdt dat het volgende in:

  • Je dient een coronatoegangsbewijs te tonen om toegang te krijgen tot jouw cursuslocatie.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Het is verplicht een mondkapje te dragen als je je verplaatst.

Avondopleidingen
Niet-essentiële dienstverlening (zoals opleidingen en trainingen) mag tot 17.00 uur plaatsvinden. Dat betekent dat avondbijeenkomsten op onze fysieke locaties niet meer toegestaan zijn. Onze avondbijeenkomsten gaan daarom (in ieder geval tot zondag 19 december) online door.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met ons adviescentrum via 030 – 29 19 888.

Basisregels
We wijzen je daarnaast graag op de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Blijf thuis bij klachten en laat je testen, ook als je gevaccineerd bent. Ook attenderen we je erop dat het verplicht is om in quarantaine te gaan als een huisgenoot besmet is met het coronavirus, ook als je gevaccineerd bent.

Hoe krijg je een coronatoegangsbewijs?
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.

Je vindt hier meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Het tonen van je identiteitsbewijs
Houd er rekening mee dat naast jouw coronatoegangsbewijs ook om jouw identiteitsbewijs kan worden gevraagd.

Heb je klachten?

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je een bijeenkomst hebt en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden Celsius.
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan.
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 030 – 29 19 888 of info@icm.nl.

Beleid omtrent afwezigheid tijdens een bijeenkomst

Door het coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen die daarbij gelden vanuit het RIVM en de Rijksoverheid, kan het vaker voorkomen dat deelnemers afwezig zijn tijdens de bijeenkomst(en). Wat gebeurt er als ik door de coronamaatregelen een dag moet missen? Kan ik de les online bijwonen? De antwoorden op deze vragen vind je hier.

Online leren

Liever online leren? Schrijf je dan in voor een cursus in onze online virtual classroom. Met verschillende tools en interactieve werkvormen leveren we in online bijeenkomsten dezelfde kwaliteit als op locatie. Lees hier meer over online bijeenkomsten bij ICM of bekijk de video hieronder.

Seminars en andere evenementen

Sommige evenementen van de ICM Life Academy vinden onder voorwaarden op locatie plaats. Inschrijven voor een evenement? Het volledige overzicht van onze (online) evenementen vind je op de ICM Life Academy.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 29 19 888 of via info@icm.nl.