Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent het coronavirus (COVID-19). De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen en evenementen lees je hieronder.

Wat als je fysiek les hebt maar je test positief? 

Kun je je bijeenkomst niet op locatie bijwonen omdat je corona hebt? En voel je je ook niet goed genoeg om de bijeenkomst online bij te wonen? Meld je dan wegens ziekte af bij je docent/trainer. Zijn je klachten licht en wil je de bijeenkomst wel graag bijwonen, dan kun je online aansluiten bij jouw fysieke groep. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met jouw docent/trainer. Doe dit ten minste één werkdag ervoor en vóór 12.00 uur, zodat jouw docent/trainer genoeg tijd heeft om ervoor te zorgen dat jij je bijeenkomst online kunt bijwonen. Je vindt de inloggegevens van de zoommeeting in jouw digitale leeromgeving. Contact opnemen met je docent/trainer kan het beste via het forum van je online leeromgeving. 

Let op: het is belangrijk dat je aan de volgende voorwaarden voldoet als je online aansluit: 

  • Zorg voor een goede verbinding, een werkende camera en werkend geluid
  • Zorg voor een rustige omgeving (weinig achtergrondgeluiden) 
  • Zorg dat je minimaal 15 minuten vooraf online bent 

Kom je er later achter dat je niet aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld op de dag zelf of de middag ervoor? Laat dit dan weten aan je docent/trainer maar houd er rekening mee dat hij/zij mogelijk geen tijd meer heeft om te faciliteren dat je de training online kunt volgen. Weet je niet zeker of je mag komen? Doe de Quarantaine Check. 

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 29 19 888 of via info@icm.nl.