[laatste update: 6 juli 11:12 uur]

Sinds eind februari heerst het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent dit virus. De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen en evenementen lees je hieronder.

Opleidingen en trainingen

Bijeenkomsten vinden inmiddels weer op locatie plaats. Daarnaast bieden we veel opleidingen & trainingen volledig online aan in de Virtual Classroom:

Bekijk online cursussen

Lees hier meer over online bijeenkomsten bij ICM.

Opleiden en trainen volgens de 1,5-meterregel.

Samen met onze opleidingslocaties hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om dit op een gezonde en verantwoorde wijze mogelijk te maken. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Een greep uit de maatregelen die we hebben genomen:

  • Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden met een aanwezige gel of spray;
  • Voldoende ruimte in de zalen om 1,5 meter afstand te houden;
  • Lunch op zaal of in vooraf gereserveerde tijdsblokken;
  • Looproutes op de gangen;
  • Indien mogelijk door één ingang naar binnen en door één uitgang naar buiten.

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je een bijeenkomst hebt en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius.
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan.
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 030 – 29 19 888 of info@icm.nl.

Seminars en andere evenementen

Voor evenementen op locatie geldt dat deze in ieder geval tot 1 september niet door kunnen gaan. Daarom zijn alle fysieke evenementen uit het voorjaarsprogramma doorgeschoven naar het najaar. Deelnemers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Wel organiseren we deze zomermaanden webinars en online masterclasses. Het volledige overzicht van onze (online) evenementen vind je hier: evenementenprogramma.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 29 19 888 of via info@icm.nl.