[laatste update: 22 september 13:05 uur]

Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent het coronavirus (COVID-19). De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen en evenementen lees je hieronder.

Opleidingen en trainingen

Sinds de zomer van 2021 vinden cursusbijeenkomsten weer op locatie plaats!

Opleiden en trainen op locatie

Samen met onze opleidingslocaties zorgen we ervoor dat cursusbijeenkomsten op een gezonde en verantwoorde wijze plaatsvinden. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Vanaf zaterdag 25 september 2021 vervalt de mondkapjesplicht en kunnen we de verplichte 1,5 meter afstand loslaten. Daar staat tegenover dat we een coronatoegangsbewijs moeten laten zien bij o.a. ruimtes met horecagelegenheden, zoals veel van onze cursuslocaties. Dit betekent dat je:

Vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs moet tonen om toegang te krijgen tot jouw cursuslocatie.

Een klein deel van de cursuslocaties is hiervan uitgezonderd. Je vindt deze locaties hier.

Hoe krijg je een coronatoegangsbewijs?
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.

Je vindt hier meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Het tonen van je identiteitsbewijs
Houd er rekening mee dat naast jouw coronatoegangsbewijs ook om jouw identiteitsbewijs kan worden gevraagd.

Heb je klachten?

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je een bijeenkomst hebt en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius.
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan.
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 030 – 29 19 888 of info@icm.nl.

Beleid omtrent afwezigheid tijdens een bijeenkomst

Door het coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen die daarbij gelden vanuit het RIVM en de Rijksoverheid, kan het vaker voorkomen dat deelnemers afwezig zijn tijdens de bijeenkomst(en). Wat gebeurt er als ik door de coronamaatregelen een dag moet missen? Kan ik de les online bijwonen? De antwoorden op deze vragen vind je hier.

Online leren

Liever online leren? Schrijf je dan in voor een cursus in onze online virtual classroom. Met verschillende tools en interactieve werkvormen leveren we in online bijeenkomsten dezelfde kwaliteit als op locatie. Lees hier meer over online bijeenkomsten bij ICM of bekijk de video hieronder.

Seminars en andere evenementen

Sinds 9 juni vinden sommige evenementen van de ICM Life Academy onder voorwaarden weer op locatie plaats. Inschrijven voor een evenement in 2021? Het volledige overzicht van onze (online) evenementen vind je op de ICM Life Academy.

De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 29 19 888 of via info@icm.nl.