Week van de Waardering

Doe je mee?

Online waardering delen

Jaarlijks vieren we bij ICM de Week van de Waardering. Deze best practice delen we graag ter inspiratie! Op deze pagina lees je wat de week inhoudt en ook kun je hier gratis een box met benodigdheden aanvragen als jullie samen op kantoor waardering willen delen. Werken jullie grotendeels thuis? Op deze pagina delen we ook volop tips om online de Week van de Waardering te vieren.

Inspiratie rondom waardering en werkgeluk

Wat is de Week van de Waardering?

Elk jaar organiseren wij op ons kantoor de Week van de Waardering. Iedere ICM’er schrijft dan twee weken complimenten voor collega’s op deze mooie kaarten… Na twee weken geniet iedereen van een persoonlijke kaart vol waardering! Werk jij als een van de gelukkigen op kantoor met je collega’s of heb je een creatieve manier bedacht om onze materialen te gebruiken om online waardering te verspreiden? Vraag dan gratis onze waarderingsbox vol benodigdheden aan. Bekijk daarnaast hier onze uitleg.

Zo organiseer je de Week van de Waardering in 6 stappen online

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Meer inspiratie opdoen over online waardering delen?

Meer leren over werkgeluk

Wist je dat we bij ICM diverse cursussen aanbieden op het gebied van werkgeluk? In de ICM Opleiding Werkgelukdeskundige (CHO) vergroot je in vijf maanden je expertise op het gebied van werkgeluk. Je leert draagvlak in organisaties te creëren rondom werkgeluk en vitaliteit en krijgt tools aangereikt om organisaties gelukkig(er) te maken.

Gebruik de hashtag #weekvandewaardering

Slide 1 of 0