Kasteel de Keverberg

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

De oorsprong van Kasteel de Keverberg stamt uit het jaar 950 en is daarmee een van de oudste kastelen van Nederland. Het kasteel heeft in 2015 een renovatie ondergaan en biedt tegenwoordig ruimte voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Uniek gelegen aan de Maas, herbergt deze locatie stijlvolle vergaderzalen en een heerlijk terras aan het water.

Bezoekadres

Kasteelhof 4
5995 BX Kessel

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf zowel Station Roermond als Station Venlo vertrekken bussen die door de plaats Kessel rijden. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Kasteel de Keverberg is uitstekend bereikbaar met de auto. Gelegen tussen Venlo en Roermond, bevindt deze locatie zich dichtbij de N273 en de A73. Het kasteel beschikt niet over een eigen parkeerterrein, maar er bevinden zich meerdere parkeerplekken op loopafstand. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://kasteeldekeverberg.nl/route-en-parkeren/

Routeplanner


Plan mijn reis