Kasteel Daelenbroeck

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Kasteel Daelenbroeck is gelegen op een uitgestrekt landgoed midden in het groene Roerdal. Gebouwd op de grondvesten van een 14-eeuws kasteel, vormen de Voorburcht, Hoofdburcht en de Kasteelhoeve samen het hedendaags kasteel. Begin 21e eeuw heeft het gebouw een restauratie ondergaan en herbergt tegenwoordig een luxe hotel en meerdere stijlvolle vergaderzalen.

Bezoekadres

Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf het NS station Roermond rijden elke dag bussen (lijn 62) naar Herkenbosch. Je stapt uit bij bushalte “Meinweg” en volgt daarna de borden “Kasteel Daelenbroeck” richting de Daelenbroekweg. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.


Kom je met de auto?

Kasteel Daelenbroeck ligt vlak naast de A73 bij Roermond en is zodoende uitstekend bereikbaar met de auto. De locatie beschikt over een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. Plan je route hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.daelenbroeck.nl/nl/contact-en-route/route-bereikbaarheid.html

Routeplanner


Plan mijn reis