Landgoed Vidaa

Beste Opleider van Nederland

Over de locatie

Landgoed Vidaa is gelegen aan de oever van de Rottemeren en beslaat ruim drie hectare grond. De voormalige houtzagerij Vidaa Lago herbergt meerdere stijlvolle vergaderzalen en biedt zodoende een inspirerend en rustgevend decor voor een opleiding of training. Omgeven door de groene natuur van het Hoge Bergse Bos, is deze locatie een ideaal vertrekpunt voor een langdurige en afwisselende wandeling.

Bezoekadres

Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is enigszins lastig te bereiken met het OV. De dichtstbijzijnde bushalte (Bosweg, Rotterdam) bevindt zich op 20 minuten lopen. Met de OV-fiets ben je vanaf Station Rotterdam Alexander slechts een kwartier onderweg. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Landgoed Vidaa ligt precies tussen de A12 en de A20 en is zodoende uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast beschikt de locatie over een eigen gratis parkeerplaats. Plan hieronder je route met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar: https://vidaa.nl/

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.ookditisderotte.nl/activiteiten/wandelen/drie-keer-lage-bergse-bos

Routeplanner


Plan mijn reis