Boscafé De Soete Inval

Beste Opleider van Nederland

Over de leslocatie

Boscafé de Soete Inval maakt deel uit van restaurant De Hoijse Hoeve en is gelegen op de Somerense Heide. Het Boscafé bevindt zich naast Natuurpoort Vennenhorst en biedt een bijzondere start voor prachtige wandelingen. Ook kun je vanuit hier de nabijgelegen Heihorsten verkennen, een veelzijdig recreatiegebied dat erg geliefd is onder zowel wandelaars als fietsers.

Bezoekadres

Bosrandweg 6
5711 RJ Someren

Let op: Het Boscafé is gelegen op een ander adres dan De Hoijse Hoeve.

Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer?
Boscafé de Soete Inval is het best bereikbaar met een bus vanaf Station Heeze of Station Deurne. Vanaf bushalte Keelven, Huize Witven/Prov. Weg (Someren) is het een kleine vijf minuten lopen naar het Boscafé. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Deze locatie bevindt zich nabij de A2 en de A67 en is zodoende goed bereikbaar met de auto. Vanaf centrum Eindhoven ben je een half uurtje onderweg. De locatie beschikt over twee grote parkeerterreinen. Plan je reis hieronder met Google Maps.

Voor meer informatie over de locatie en de route verwijzen we je graag naar De Hoijse Hoeve: https://www.hoijsehoeve.nl/restaurant-pannenkoekenhuis-someren-feesten-uiteten/#contact

Voor meer informatie over de wandelroutes verwijzen we je graag naar: https://www.deheihorsten.nl/

Routeplanner


Plan mijn reis