Unieke locaties Wandelcoaching

Beste Opleider van Nederland

Hoe belangrijk is een toplocatie? Wij vragen het onze cursisten iedere keer. En altijd ontvangen we hetzelfde antwoord: belangrijk! Een toplocatie inspireert, motiveert en het maakt je lesdag compleet.

Over de locaties

Omdat wandelen bij de cursus Wandelcoaching centraal staat wordt er specifiek gekozen voor een unieke en inspirerende locatie in de natuur. Daardoor kan het voorkomen dat sommige locaties wat verder buiten het centrum liggen.

Onder het kopje ‘steden’ vind je een overzicht van een aantal locaties. Het is mogelijk dat jouw uiteindelijke leslocatie hier niet tussen staat. Al onze locaties zijn voorzien van dezelfde service en faciliteiten.

Catering

Een lekkere, gezonde en gevarieerde lunch doet het goed bij onze cursisten. En terecht, want tijdens je training of opleiding heb je alle energie hard nodig. Om deze reden stellen wij hoge eisen aan de catering. De locaties doen hun uiterste best om een goede catering te verzorgen en zij houden graag rekening met dieetwensen.

Reiskosten

De gemaakte reis- en parkeerkosten vallen niet binnen de investeringskosten van de cursus en worden daarom niet vergoed door ICM. Informatie over parkeren en bereikbaarheid kun je vinden op de website van de locatie.