7 Succesfactoren voor Transfer©

Pilot met trainingen op locatie

Beste Opleider van Nederland

Pilot toegangstesten: op 30 april trainingen op locatie

Misschien heb je het al voorbij zien komen: in april laten tientallen musea, theaters, dierentuinen en sportstadions enkele dagen op proef publiek toe. Het is een experiment om uit te zoeken of de testsamenleving uitvoerbaar is. Ook ICM doet mee aan dit experiment.

Waarom dit experiment?

Het doel van deze pilot is om te zien hoe met de inzet van testbewijzen sectoren eerder en ruimer open kunnen. ICM zet zich daar graag voor in. We kijken er namelijk enorm naar uit om weer cursisten te verwelkomen op locatie.

Hoe werkt het?

Op 30 april organiseert ICM vier eendaagse trainingen in Utrecht (locatie La Vie Meeting Center):

Deze cursussen bieden we voor een zeer gereduceerd tarief aan, namelijk voor €99,- excl. BTW. Ons doel is namelijk om te leren van deze pilot en het geleerde toe te passen op het moment dat we weer grootschalig cursussen op locatie mogen organiseren.

Wil jij op 30 april aan een van deze trainingen deelnemen? Wees er snel bij, want vol is vol! Schrijf je in via bovenstaande links.

Hieronder vind je het proces van inschrijving tot deelname. Iedereen die deelneemt aan de trainingen op 30 april is dus negatief getest op corona. Dat geldt ook voor de medewerkers van La Vie Meeting Center. Uitgebreide informatie over testen, het maken van een testafspraak en testbewijzen vind je op testenvoortoegang.nl.

Deelnemen op 30 april bestaat uit de volgende stappen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Meer lezen?

Op testenvoortoegang.nl vind je meer informatie over het testen en deelnemen. Ook vind je hier veelgestelde vragen.

Is het verantwoord?

Hoewel de coronasituatie het nu nog niet toelaat om op grote schaal bijeenkomsten te organiseren op locatie, vindt het kabinet het verantwoord deze pilots uit te voeren. De combinatie van de schaal van de activiteiten, de beperkte totale omvang, het vooraf testen en de strikte handhaving van alle basisregels, zoals het behouden van de 1,5 meter afstand, maken het verantwoord. Op deze manier zijn sectoren ook goed voorbereid als het straks mogelijk is om op grotere schaal toegangstesten in te zetten. Lees meer over deze pilots op rijksoverheid.nl.