Wie sponsoren wij?

ICM steunt via sponsoringen verschillende maatschappelijke projecten en organisaties. Jaarlijks sponsoren wij diverse non-profit projecten waaronder Cycle for Hope en 4YoungPeople.

 

 

4YoungPeople biedt op een laagdrempelige manier persoonlijke en professionele ontwikkeling voor jonge hoogopgeleiden (studenten en young professionals). Dit doen ze door inspirerende Seminars, Masterclasses en Schools te organiseren tegen een aantrekkelijk tarief.
  

 

Challenge Day is een non-profit organisatie met een krachtig levensveranderend programma. Een 1-dag durend interactief programma dat mensen leert dat ze meer hetzelfde zijn, dan dat ze van elkaar verschillen. Zowel tieners als volwassenen worden geïnspireerd om te leven, wonen, leren en werken in acceptatie van liefde en respect.
  

 

Cycle for Hope is een uniek fietsevenement! Het is een uitdagende sponsorfietstocht die jaarlijks in september wordt gereden. Naast een prachtige en uitdagende route werven de deelnemers sponsors voor het goede doel.
  

 

Mountain Child Care is een stichting die zich inzet voor jongeren in Nepal. Dit doen zij door middel van een Quest Trek: een zesdaagse trektocht met Nepalese straat- en weesjongeren in de Himalaya’s, met als doel het ontdekken van hun eigen talenten.

 

Op 20 december 2012 lanceerde ICM een eigen actiepagina om samen met familie, vrienden, collega’s, docenttrainers én cursisten de strijd tegen babysterfte aan te gaan. Er werd meer dan 6.222 euro opgehaald. Zie het filmpje hier.