NIMA A Sales – 4 maanden intensief en Sales en Acquisitie op Afstand

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding NIMA A Sales – 4 maanden intensief en de training Sales & Acquisitie op Afstand in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met NIMA A Sales – 4 maanden intensief en daarna volg je Sales & Acquisitie op Afstand.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • ICM is al jarenlang één van de meest succesvolle NIMA-opleiders in Nederland
  • Optimale begeleiding van ervaringsdeskundigen op het gebied van sales
  • Versneld het officiële NIMA-diploma op zak
  • Vanaf dag één meer deals closen

Doelgroep

De opleiding NIMA A Sales – 4 maanden intensief is voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen de verkoopdiscipline. Je wilt je capaciteiten op verkoopgebied vergroten om betere verkoopresultaten te behalen. Je bent reeds werkzaam in een verkoopfunctie, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger, accountmanager of verkoop binnendienst medewerker. Of je bent van plan een carrièreswitch te maken en in de toekomst in een verkoopfunctie in te vullen.

De training Sales & Acquisitie op Afstand is een perfect vervolg voor salesprofessionals die hun voet tussen de deur willen krijgen in de online saleswereld. Je wilt meer salesgesprekken genereren en je targets halen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk te helpen bij jouw uitdagingen in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. Kijk bij de opleiding NIMA A Sales – 4 maanden intensief en de training Sales & Acquisitie op Afstand voor de op maat gemaakte studiewijze:

Vooropleiding

ICM volgt de richtlijnen van het NIMA en stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding. Het bezit van een diploma op HAVO/MBO-niveau is gewenst.

Studiemateriaal

ICM is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze opleiding NIMA A Sales voldoet aan de eisen van NIMA.

Diploma

Heb je de gehele training Sales & Acquisitie op Afstand gevolgd, dan ontvang je het officiële Sales & Acquisitie op Afstand – certificaat.

De opleiding NIMA A Sales leidt je op voor het behalen van het officiële NIMA diploma:

  • NIMA A Sales diploma

Het volledige NIMA A Sales examen bestaat uit twee delen: NIMA A1 en NIMA A2. Het A1 examen is een digitaal examen en bestaat uit meerkeuzevragen. In het mondeling A2 examen worden je praktische vaardigheden voor het verkoopgesprek getoetst. Een eenmalige afname van deze examens is bij de opleiding inbegrepen.

De examens worden afgenomen door het NIMA. Via de verkregen examenvoucher meld je je hiervoor bij NIMA aan. Bij een voldoende resultaat word je ingeschreven in het officiële NIMA-register. Neem voor overige vragen over het examen contact op met NIMA op telefoonnummer 020 – 503 93 00 of kijk op www.nima.nl.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Werken op afstand.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij NIMA A Sales – 4 maanden intensief en Sales & Acquisitie op Afstand voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.224,-

Cursus Prijs
NIMA A Sales – 4 maanden intensief 2.669,-
Sales & Acquisitie op Afstand 750,-
Prijs zonder korting 3.419,-
Korting 195,-
Investering 3.224,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Werken op afstand.