Learning & Development opleidingen

Organisaties zijn continu aan het veranderen en dat vraagt van medewerkers om mee te bewegen. Er gaat dan ook steeds meer aandacht uit naar Learning & Development binnen organisaties. Wil jij een rol spelen in het leren, ontwikkelen en opleiden van medewerkers? Bekijk hieronder welke opleiding het beste bij jou past.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Wat past het best bij jou?

Heb je nog geen concrete ervaring op het gebied van opleidingskunde, maar wil je hiermee kennismaken en weten welke rol dit speelt in organisaties? Met de training Introductie Learning & Development zet je de eerste stappen in didactiek en leer je collega’s adviseren over passende ontwikkelstappen.

Houd jij je bezig met bedrijfsopleidingen of heb je de ambitie om hierin te ontwikkelen? Met de praktijkgerichte opleiding Opleidingskunde (post-HBO) vergroot je je theoretische vakkennis, leer je hoe je de opleidingsnoodzaak in kaart brengt, advies geeft over de inkoop van opleidingen en het gehele opleidingsproces van ontwerp tot uitvoering aanstuurt.

Houd jij je als HRM’er al bezig met de ontwikkeling van medewerkers? Wil je weten hoe je opleidingstrajecten ontwikkelt in jouw organisatie? Met de training Learning & Development voor HRM’ers leer je hoe je het opleidingsbeleid verbetert en passende leertrajecten creëert.

 

Hulp nodig bij jouw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies via 030 – 29 19 888. Of laat ons je terugbellen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.